REDUCEREA STRESULUI ÎNTR-UN APARAT DE ZBOR BOEING 747-400

Reducerea stresului biologic într-un Aparat de zbor Boeing 747-400
Eșantion de cercetare BioGeometry® în domeniul echilibrării energetice de mediu

boeing

Soluțiile de echilibrare a calității energiei ambientale a BioGeometriei au fost implementate în mai multe aparate private de zbor, pentru a armoniza nivelul crescut de stres ambiental asociat zborului. Factorii de stres ambiental includ câmpuri electromagnetice, radiații cosmice, substanțe chimice și stres psihologic.

Măsurătorile biofeedback-ului au fost efectuate asupra echipajului, folosind dispozitivul de măsurare biomedicală BioPulsar-Reflexograph, care este certificat ca dispozitiv medical de diagnosticare în Europa. BioPulsar măsoară echilibrul sau consonanța activității electrice din fiecare organ, în punctele de acupunctură de pe mâini.

Mai jos sunt capturi de ecran din măsurătorile efectuate pe două dintre echipajele unui Boeing 747-400, atât în interiorul cât și în afara aparatului de zbor. Graficele din dreapta prezintă evaluările biofeedback-ului pentru fiecare organ. Linia verde din centrul fiecărui grafic indică starea de referință a funcției electrice echilibrate a organului și cu cât este mai mică variația pe linia roșie de măsurare, cu atât mai bun raportul. Imaginea din dreapta fiecărei capturi de ecran este o reprezentare vizuală a măsurătorilor; roșul indică o activitate excesivă și violetul indică sub-activitate, în timp ce starea echilibrată este reprezentată de culoarea albastru-verde.

Rezultate:
Test efectuat pe membrul 1 al echipajului în afara aparatului de zbor

boeing

Efectele biologice pozitive/beneficiile asupra sănătății, ale soluțiilor de echilibrare energetică în BioGeometrie, implementate pe aeronave sunt foarte clare în măsurătorile biofeedback-ului. Echilibrul funcției electrice a organelor în interiorul aparatului de zbor echilibrat energetic prin BioGeometrie le depășește semnificativ pe cele luate în considerare în afara aparatului de zbor, în condiții normale de sol. Chiar nu a fost necesar să efectuați măsurători la sol pentru membrul 2 al echipajului în afara aparatului de zbor, din cauza calității ridicate a măsurătorilor din interiorul aparatului de zbor. Identitatea personalului echipajului implicat în măsurători a fost păstrată anonimă la cererea clientului.

Test efectuat pe Membrul 1 al Echipajului

boeing

Test efectuat pe Membrul 2 al Echipajului în interiorul aparatului de zbor Echilibrat energetic cu BioGeometrie

boeing

(P.S. The little v drops in the graph are due to hand movement off the sensors.)