BIO-SEMNĂTURI

Introducere în Bio-semnături

Diversitatea modelelor și formelor din natură face o minune. Acestea au scopul de a distruge monotonia sau au scopuri funcționale? Natura deține multe secrete care sunt totuși dezvăluite, oamenii de știință descoperă în fiecare zi fapte fascinante despre natură și adaptare, iar aceste fapte au existat și au funcționat cu mult înainte de a fi recunoscute de știința ortodoxă.

Cercetări ample în acest domeniu au arătat că toate modelele de pe suprafața plantelor, animalelor, insectelor și a altor sisteme vii, fac parte integrantă din sistemul energetic total al acelei forme de viață. Acest model este legat de fluxul de energie periferică de pe suprafața corpului, care de obicei interacționează cu mediul pentru a adapta sistemul energetic central la schimbările externe. Existența unui sistem energetic central și periferic în organism este un fapt pe care majoritatea practicilor medicale alternative îl recunosc și îl utilizează.

Toate obiectele interacționează cu energia Pământului pentru a produce un anumit câmp energetic în jurul lor, iar când două câmpuri energetice sunt în apropiere, comunică și se modifică reciproc prin legea REZONANȚEI. Pe baza acestei interacțiuni energetice s-a dezvoltat știința BioSignatures.

BioSignatures (Biosemnăturile) sunt diagrame liniare care, în virtutea proprietăților lor de proiectare, echilibrează în mod direct energia organelor corpului cu funcțiile lor. În mod similar cu tehnologia informațională, atunci când este activată de un curent electric, funcția este determinată de proiectarea circuitului chiar și atunci când este redusă la un nivel micro.
O proprietate importantă a energiei formelor geometrice (tridimensionale sau liniare) este aceea că ea curge de-a lungul obiectelor liniare de orice tip, material sau formă. Cablurile, corzile, conductele și alte obiecte liniare pot canaliza energia. De aceea toate formele au o energie periferică în afară de energia centrală principală. Pe de altă parte, Biosemnăturile sunt activate de energia periferică a organismului canalizată prin aceste forme speciale care simulează calea electrică a diferitelor funcții ale diverselor organe ale corpului. Energia este condusă prin diagrama liniară (cum ar fi electricitatea prin cabluri sau apă curentă de-a lungul albiei unui râu.). Fluxul de energie prin tipare intră în rezonanță cu funcțiile organului pe care îl reprezintă ca modele similare în ton (la fel ca reglarea instrumentelor muzicale), ce provoacă o amplificare armonică cu rol de restabilire a echilibrului corect în interiorul organului; această corecție este instantanee la nivel de energie. Cu toate acestea, pentru a se manifesta asupra fizicului poate dura mai mult în funcție de natura problemei și de starea organului în cauză. Dacă semnăturile nu sunt proiectate corespunzător sau nu sunt necesare, acestea nu intră în rezonanță cu energia funcțională și nu produc niciun efect, astfel încât nu există posibilitatea unor reacții adverse dăunătoare. Prin echilibrarea energiei sistemului imunitar, se poate produce un efect general de curățare inițială în unele cazuri, înainte de realizarea echilibrului final.

Biosemnăturile sunt utilizate în cadrul departamentelor de predare și cercetare ale Companiei BioGeometrice, pentru dezvoltare și cercetare. Aceasta se realizează sub supravegherea specialiștilor din domeniul medical, care fac parte din programul de cercetare. Mulți dintre membri utilizează cu succes în prezent acest sistem în viața lor privată, ca parte a programului de cercetare. În prezent, teste la scară largă pentru evaluare statistică sunt în curs de colaborare cu instituțiile de cercetare științifică. Pentru echilibrarea energiei pentru a sprijini tratamentul medical al mai multor afecțiuni; Hepatita C, număr scăzut de globule albe, arsuri … etc, cazurile sunt documentate medical, cu rapoarte ale medicilor și teste de laborator.

Bijuteriile BioGeometrice, ca orice alt lucru purtat pe corp, pot primi modificări electrostatice de la materiale sau dispozitive înconjurătoare și ar trebui lovite puternic de o suprafață dură sau așezate pe tava de curățare BioGeometrică o dată pe zi pentru a curăța încărcătura și să funcționeze corect.

Procesul de creare a Biosemnăturilor

BioGeometria trebuie distinsă de orice formă de simbolism. După cum știm, simbolurile sunt la fel de antice precum umanitatea; ele sunt instrumente puternice de comunicare a ideilor. Descifrarea codurilor formelor în natură este ceea ce reprezintă formele BioGeometrice și Biosemnăturile. Există multe școli de simbolism pe niveluri, de la credințe religioase și alternative la publicitate și manipulare comercială. Cu toate acestea, în formele BioGeometriei și Biosemnăturilor, vorbim despre ceva complet diferit, vorbim despre un limbaj de design. Încercăm să citim limbajul energetic al naturii care se manifestă în formele pe care le vedem. Nu le creăm, le descoperim, seamănă foarte mult cu electricitatea, pe care nu noi am creat-o, ci mai degrabă am învățat cum să o gestionăm. Trebuie să învățăm să descifrăm aceste forme pentru a le folosi. Nu există nicio valoare simbolică sau vreo semnificație în formele BioGeometrice sau ale Biosemnăturilor. Acestea sunt funcționale, la fel ca circuitele integrate pe cipurile de computer și nu depind de nicio credință sau scepticism din partea utilizatorului. a.

Rezultatele obținute din experimentele efectuate în Centrul Național de Cercetări din Egipt cu privire la utilizarea bacteriilor și alte cercetări asupra păsărilor de curte și plantelor, efectuate la universitățile din Egipt și Olanda, unde autosugestia, cunoscute sub denumirea de „efect placebo”, nu au loc, arată dovezi ale acestui fapt.

Inter-schimbarea între Scale

Înainte de a intra în modul de utilizare a Biosemnăturilor, este important să explicăm procesul prin care a trecut Dr. Karim pentru a le descoperi. Știm din conceptul de interschimbare între scale, (consultați lucrarea „Elemente fizice ale calității”), că putem transpune o culoare, de exemplu roșu, într-o notă muzicală sau o putem transpune într-un unghi. Toate acestea sunt scale care exprimă același lucru în limbaje diferite. Aceasta înseamnă că legile unuia s-ar aplica celuilalt.

Cu privire la notele muzicale, de exemplu, avem legile rezonanței, așa cum sunt tratate în Știința armonicilor (Pitagora, Von Thymus, Kepler, Chladni, Jenny, Keyser). La fel de înțelept ne întrebăm, dacă poate exista și rezonanță de formă? Dacă acele calități energetice ale sunetului, culorii și unghiurilor (componente ale formei) sunt interschimbabile, atunci există rezonanță între culori, forme și mișcare similare. Vom vedea cum putem folosi această rezonanță a formei și vom descoperi noi dimensiuni în modelele energetice ale funcțiilor organelor în sistemele energetice.

Anatomia energetică a corpului

Avem un sistem energetic central și mai multe sisteme de energie periferică suprapuse. Întotdeauna există interacțiune între energia centrală și energia periferică. Punctele și meridianele chinezești de acupunctură fac parte din sistemul energetic periferic. Acest sistem energetic periferic include o graniță de energie în jurul formei corpului nostru, similar cu cea regăsită la periferia oricărei forme geometrice (pământul și atmosfera sa, de exemplu). Forma corpului are un fel de strat de stocare a energiei, care este grăsimea de pe piele. Stratul de grăsime are mai mult decât o funcție de izolare care protejează energia centrală de factori externi, are capacitatea de a acumula și de a stoca informații. Sistemul energetic intern folosește simțurile și centrele energetice (Chakre) pentru a interacționa direct cu toate nivelurile de energie din mediu. Sistemele de energie periferice, la rândul lor, nu sunt complet închise la exterior; ele sunt într-un schimb constant de informații cu mediul energetic exterior.

Trebuie să avem ferestre. Aceste puncte aduc informația către sistemul intern pentru a o adapta mediului înconjurător și sunt utilizate în acupunctură pentru a direcționa fluxul de energie direct pe organe. Cu toate acestea, trebuie să înțelegem că rolul lor este mult mai important, sunt senzorii corpului pentru mediul exterior. Este ca și cum aș folosi ferestrele dintr-o casă doar pentru a privi în interiorul casei; știm totuși, că funcția principală a ferestrelor este aceea de a privi afară. În corpul nostru fiecare organ trimite părți din energia sa în sistemul periferic (ferestre) pentru a obține informații despre ceea ce se întâmplă în exterior și se adaptează în consecință.

Sistemele de energie periferice nu sunt toate în interiorul graniței fizice, ci se extind dincolo de ea într-un fel de câmp energetic sau aura din jurul corpului. Energia periferică include mai multe niveluri suprapuse. Avem o periferie energetică vitală, o periferie a energiei emoționale și o periferie a energiei mentale și fiecare la rândul său include propriile sale niveluri. Acum, cu acest strat de schimb de informații, avem capacitatea de a schimba informații între exteriorul și interiorul corpului și asta vom face.

Forme similare intră în rezonanță unele cu altele

După ce am studiat corpul din punct de vedere fiziologic ortodox, sistemul chinez de acupunctură și anatomia sa subtilă a meridianelor, precum și sistemul indian cu centrele sale de energie (chakre) și căile de energie care le unesc, descoperim noi relații de rezonanță BioGeometrice. Aceste relații sunt pe mai multe niveluri în organele corpului nostru și sunt exprimate ca modele energetice liniare ale funcțiilor organelor pe care le numim Biosemnături.

Dacă introducem o formă simplă în acest strat de schimb informațional în jurul corpului fizic, vom obține rezonanță cu modelul energetic corespunzător de orice formă similară din interiorul corpului cu configurația geometrică exactă.

Dacă ne uităm de exemplu la un organ, acesta poate avea zece funcții, ceea ce înseamnă că există zece modele de mișcare a energiei în interiorul cărora sunt suprapuse. Fiecare model este pe un strat diferit, cu o frecvență diferită.

Fiecare model ia o anumită formă, deoarece îndeplinește o funcție diferită. În timp ce forma va fi în continuare legată de forma primară, ea va fi mai mult legată de modelele de energie internă ale formei în interiorul organului și va avea un design liniar pentru a conduce energia. Toate aceste tipare interacționează împreună la final și formează o rețea de energie. Deci, în loc să intrăm în rezonanță doar cu forma primară, mergem direct la fiecare tip de energie individuală. Acest proces poate ajunge până la cele mai mici detalii, ajungând chiar la nivelul ADN-ului.
Avem acum Biosemnăturile noastre, care atunci când sunt plasate în energia periferică a corpului, conduc energia în forma lor liniară pentru a forma un model energetic de aceeași formă, care intră în rezonanță cu funcția corespunzătoare a corpului. Dacă Biosemnătura produce modelul corect, va intra în rezonanță și, prin urmare, va amplifica energia funcției organului corespunzător. Acest lucru ar putea corecta instantaneu fluxul de energie și ar echilibra funcția organului la nivel de energie.

Este important de menționat că producem un echilibru energetic al funcției organului. Nu vorbim de vindecarea organului la nivel fizic. Biosemnăturile au un efect de echilibrare a energiei care acceptă alte forme de tratamente medicale ortodoxe sau remedii alternative.

Uneori, când energia este echilibrată corespunzător, corpul își poate produce propria vindecare, care poate fi instantanee. Totuși, acest lucru nu ar trebui să ne amăgească și să ne gândim că acesta este o formă de tratament medical alternativ. Este încă o formă de echilibrare a energiei, care este mai aproape de o activitate de „ajustare” a mediului care sprijină sănătatea. Este mai degrabă ca un reglaj al unui instrument muzical. Când îl privim în acest context, este ușor să înțelegem conceptul științific simplu al Biosemnăturilor.

Utilizarea Biosemnăturilor

Pentru a obține rezultate bune folosind Biosemnăturile, este important ca practicantul să cunoască temeinic toate tipurile de fluxuri de energie din organism, așa cum se găsesc în meridianele chinezești de acupunctură, sistemul energetic Chakra indian și alte forme de vindecare cu energie alternativă. Poate ilustra importanța acestui lucru prin acest exemplu. Dacă un jucător profesionist de tenis suferă de afecțiunea numită „cotul tenismenului”, deseori înseamnă sfârșitul carierei sale. El va parcurge tratamente medicale extinse folosind medicamente și fizioterapie prelungită, care de obicei dă rezultate temporare și problema va reapărea în condiții de stres fizic. În medicina chineză, știm că colonul și cotul sunt inter-relaționate, deoarece meridianul colonului trece prin partea exterioară a brațului peste punctul de tenis-cot.

Pentru a echilibra în mod corespunzător energia acelei zone pentru a promova procesul de vindecare, va trebui să utilizăm Biosemnăturile pentru acel mușchi, pentru colon și orice alte funcții inter-relaționate. De exemplu, există și o conexiune la care se face referire în relația mamă și copil între meridianele pulmonare și colon, așa că va trebui să adăugăm și Biosemnături pulmonare relevante.

Cunoașterea relației dintre diferitele organe și sistemele interne ale corpului nu este suficientă; în cazul nostru, trebuie să cunoaștem limbajul formei în corp și să înțelegem interacțiunile dintre organe, bazate pe rezonanța formei. Dacă avem deja experiență în vindecare, putem folosi orice sistem, tehnologie computerizată, bio-imagistică, EKG, EEG, radiestezie, kinesiologie sau orice alt sistem de monitorizare a organismului pentru a evalua echilibrul energetic și pentru a realiza ceea ce este necesar.

Uneori, descoperim că persoana are nevoie de Biosemnături care par total fără legătură cu simptomele sale. Acest lucru poate avea o serie de motive. Unul ar fi faptul că persoana poate avea o problemă nedetectată în funcția organului, care poate fi uneori și la nivel energetic și încă nu se manifestă fizic.

Un alt motiv ar putea fi datorat rezonanței formei dintre organe sau detaliile organelor. Cercetările au arătat că există o rezonanță între organe pe baza asemănării formelor lor, de exemplu, urechea și rinichii.

În timp ce lucram cu Biosemnături, am descoperit că uneori o Biosemnătură pentru o anumită funcție energetică funcționează și pentru altceva. Am avut o astfel de experiență atunci când am lucrat la cercetarea asupra virusului hepatitei C. Am utilizat mai multe Biosemnături pentru imunitate și ficat, printre altele. Funcțiile hepatice s-au ameliorat ușor, dar când am intrat în detaliile analizei subtile a energiei celulelor hepatice, am descoperit că mai lipsea ceva. Aveam nevoie de ceva pentru a corecta interiorul celulei și am descoperit în mod surprinzător că una dintre Biosemnături pentru inimă a corectat problema. Acest lucru a funcționat prin rezonanță cu ceva din interiorul celulelor hepatice sau alte relații nedescoperite. În orice caz, trebuie să verificați alegerea Biosemnăturilor a doua oară după câteva zile, pentru a vedea dacă este nevoie de completări.

Este nevoie de cercetări ample, deoarece aceasta este o știință în curs de dezvoltare și de fiecare dată este o nouă provocare.

De unde provine energia care curge prin Biosemnături?

Am putea folosi, de exemplu, o baterie mică sau un magnet pentru a introduce un mic curent în Biosemnătură?

De fapt, nu. Este mai bine să o evitați, deoarece electricitatea și magnetismul au anumite componente ale undelor care sunt dăunătoare sistemului nostru biologic. Este mult mai sigur să lăsați nivelul scăzut de energie subtilă din propriul câmp electromagnetic al corpului găsit în fluxul energetic periferic prin forma liniară a Biosemnăturilor pentru a le activa. Acest lucru se va întâmpla automat atunci când orice obiect liniar este introdus într-un câmp energetic din care va conduce energia. Folosirea energiei din propriul corp este cea mai sigură cale, deoarece curenții electromagnetici au atât componente de undă orizontală cât și verticală care sunt dăunătoare pentru funcțiile corpului nostru, fapt care produce efecte secundare mai dăunătoare decât toate dispozitivele medicale. Unitățile de terapie intensivă ar putea avea foarte multe beneficii dacă efectele secundare dăunătoare ale câmpurilor electromagnetice ar fi reduse prin utilizarea BioGeometriei. Am făcut multe cercetări cu privire la toate tipurile de dispozitive biofeedback și tot felul de dispozitive de diagnostic și tratament medical și am descoperit că toate conțin o formă de undă verticală care ar trebui anulată. În timp ce efectuam cercetări în acest domeniu, am depus o cerere de brevet comun (cu Vince Kubilius în LA) pentru eliminarea efectelor secundare dăunătoare ale dispozitivelor electrice, utilizând BioGeometria. Un brevet similar comun (cu Dr.Toby Watkinson în LA) a fost depus pentru eliminarea formelor de unde verticale găsite în bobine de cupru utilizate în echilibrarea energiei pentru sănătate.

Cipul BioSignatures

Motivul pentru care am creat „cipuri” cu atât de multe Biosemnături este că, deși deținem în prezent toate cunoștințele din Est și Vest, nu știm cu adevărat totul despre funcționarea sistemelor energetice ale corpului, căile și inter-relațiile sale. În consecință, faptul că Biosemnăturile au cât mai multe energii potrivite în cadrul sistemului energetic, va fi întotdeauna benefic deoarece propria înțelepciune a corpului va alege să acceseze orice are nevoie prin rezonanță.

Am făcut apoi un experiment foarte interesant: Am redus dimensiunea Biosemnăturilor pe computer până la un punct. Nu a rămas absolut niciun element geometric acolo, doar energia formei.

Am testat efectul acestui punct asupra diferitelor persoane și am constatat că toate funcțiile care erau în el erau încă prezente și funcționau bine; erau încă active. Acest lucru este foarte asemănător cu Homeopatia, în cazul în care soluția trece prin mai multe diluții, până nu rămâne nicio urmă de materie originală, însă energia este încă acolo.

Un punct important de care trebuie să ținem cont este că, în crearea unui cip general, există alegeri inevitabile care includ Biosemnăturile. În unele cazuri, o Biosemnătură specială necesară pentru un anumit caz s-ar putea să nu fie pe cip sau o variație bio-numerică a Biosemnăturii ar fi mai eficientă; de aceea este uneori necesară gravarea suplimentară a Biosemnături pe cip.

Studiu de caz:

Există câteva Biosemnături pe care le-am considerat foarte utile ca o selecție de bază:

  • Glanda timusului joacă un rol important în imunitatea noastră.
  • Biosemnaturile stomacale sunt foarte utile deoarece, după cum știm din studiile noastre de medicină chineză, meridianul stomacului străbate întregul corp pe ambele părți. În medicina tradițională arabă există o afirmație că „stomacul este casa majorității bolilor”.
  • Biosemnătura pentru „coloana vertebrală și sistemul nervos” va ajuta în cazul afecțiunilor lombare și este de asemenea bună pentru sistemul nervos central și imunitatea legată de coloana vertebrală. Putem observa din forma sa un flux de la baza coloanei vertebrale, deplasând energia în sus de-a lungul vertebrei spre spatele creierului, glandei pineale și hipofize.
  • Biosemnătura pentru ficat este, de asemenea, importantă.
  • Biosemnătura pentru relaxare este ceva de care avem nevoie cu toții, împreună cu semnul pentru imunitatea generală.
  • De asemenea, există un alt aspect important, care se ocupă de depresie, funcționează la nivel emoțional și echilibrează stările emoționale și mentale tulburate, asociate cu multe boli.

Diagrama personală nu este o Biosemnătură:

După cum s-a menționat anterior, Biosemnăturile trebuie să se distingă de alte forme de simboluri și concepte utilizate de diferite sisteme de credințe sau diagrame personale vizualizate de vindecători. Biosemnăturile funcționează pe baza rezonanței și nu depind de vizualizarea practicantului, ci de expertiza sa în alegerea combinației potrivite, pe baza măsurătorilor și cunoștințelor sale despre anatomia energetică a corpului. Baza de date BioSignature este rezultatul a 30 de ani de cercetare și testare a fiecărei semnături.

O formă BioSignature este foarte sensibilă și delicată la ajustările minime și la fluxul de tipare. Dacă sunt desenate într-un mod diferit sau dintr-un punct de plecare diferit, formele vor manifesta o calitate subtilă a energiei. Acestea își puteau păstra calitatea vizuală, dar își pierdeau capacitatea.

Începutul și sfârșitul Biosemnăturilor este foarte delicat, în special direcția de curbură a vârfurilor din care intră și iese energia. O Biosemnătură va accepta o modificare mică a proporției fără a schimba debitul, atât timp cât modelul nu este denaturat. Dacă subtila calitate energetică a BioGeometriei nu se regăsește în Biosemnătură, desenul nu este exact. Cu toate acestea, este important să ne amintim că Biosemnăturile funcționează prin rezonanță și, prin urmare, nu poate exista o semnătură dăunătoare. Dacă desenul nu este exact, pur și simplu nu va rezona și va fi ineficient.