ARMONIZAREA LA SCALĂ LARGĂ A CÂMPURILOR ELECTROMAGNETICE (EMF)

Câmpul electromagnetic: Miracolul Hemberg

Un proiect pilot de cercetare sub patronajul Autorității Elvețiene de Mediere pentru Comunicații Mobile și Mediu (MAMCE) și, în colaborare cu furnizorul guvernamental de telecomunicații Swisscom, a implementat echilibrarea calității energiei BioGeometry pentru remedierea afecțiunilor electro-sensibilității în localitatea rurală Hemberg. BioGeometria® a reușit să elimine bolile de electro-sensibilitate, printre alte afecțiuni medicale pe care le-a remediat, și totodată a avut un impact pozitiv asupra ecologiei generale a zonei. Acoperirea mass-media, susținută de comunicate oficiale ale MAMCE și de un studiu independent al proiectului, a numit rezultatele „Miracolul din Hemberg”. Într-un interviu televizat elvețian cu primarul și locuitorii din Hemberg aproape doi ani mai târziu (septembrie 2005), a fost confirmat efectul de echilibrare a calității energetice susținut de BioGeometrie.

Descărcați Studiul Hemberg de Aici

Acoperire în mass-media televizată din Elveția

Exemple de comunicate de presă: Proiect de comunicare media în Hemberg, cantonul St. Gallen

Berne, 6 August 2003

Proiect de comunicare media în Hemberg, cantonul St. Gallen

Proiect de comunicare media în Hemberg, Cantonul St. Gallen Diferite persoane din Hemberg se plâng de daunele ecologice care duc la afectarea puternică a bunăstării lor. Autoritatea de mediere pentru comunicații mobile și mediu a demarat astăzi un proiect în acord cu persoanele în cauză și Swisscom mobil pentru a elimina aceste deficiențe prin intermediul BioGeometry®. Proiectul este gestionat de Dr. Ibrahim Karim. Dr. Karim, cetățean egiptean, este arhitect certificat și doctor în științe, de la Institutul Federal de Tehnologie FIT/ETH din Zurich. El lucrează la nivel mondial în BioGeometry®, făcând cercetări oficiale și proiecte la nivel guvernamental. De îndată ce faza preliminară a proiectului va fi finalizată, vom informa cu privire la rezultate.

Autoritatea de mediere pentru mobilitate și mediu
Berne, 6 August 2003
Berna, 21 august 2003
Invitație la informare media
Joi, 28 august 2003, ora 11:00 în restaurantul principal din 9633 Hemberg

Dragi reprezentanți media
 
Prin comunicatul nostru anterior de presă din 6 august 2003, am informat că Autoritatea de Mediere pentru comunicații și mediu mobil a demarat un proiect de utilizare a BioGeometry® pentru a elimina deficiențele asupra bunăstării diferitelor persoane în legătură cu daunele ecologice. Ne-am promis să vă informăm despre rezultate. Dorim să prezentăm o evaluare preliminară pe 28 august 2003. Veți fi orientați cu privire la proiect și primele rezultate de către doamna Erika Forster, director de mediere și Dr. Ibrahim Karim, care gestionează proiectul și a realizat lucrarea. Dorim să vă atragem atenția asupra faptului că filmarea sau fotografierea nu sunt permise în biserică și în casele celor în cauză. Sunteți invitați cordial la acest eveniment.
 
Cu deosebită considerație,
Autoritatea de mediere pentru comunicații și mediu mobil
Director General
R. Lüthi, avocat

Conferință de presă, 28 august 2003 în Raportul Media de la Hemberg 

Situația de la Început

Pe 3 noiembrie 2002, un rezident din Hemberg a informat Organizația de Comunicații Mobile și Mediu, că la câteva luni de la instalarea antenei a început să se simtă rău: insomnie, dureri de cap și distragerea atenției. Mai mult decât atât, păsările au părăsit acel loc. Un interviu la fața locului a fost programat cu acest rezident în data de 18.12.2002. Alți 10 rezidenți s-au prezentat pentru acest interviu și toți au avut simptome similare.

Prin urmare, organizația a colectat informații de la consiliul municipal Hemberg, Swisscom, consiliul bisericii Hemberg și, de asemenea, medicul districtului, St. Gallen, care era deja implicat în acest caz. În urma investigațiilor a fost clar că instalarea antenei este corectă, iar limitele valorice pentru protecția împotriva fasciculelor neionizate nu sunt depășite. Swisscom a instalat antene cu frecvență de 900 MHz, deși autorizația de instalare permite, în conformitate cu legea protecției, și utilizarea antenelor de frecvență 1800 MHz.
Chiar dacă organizația a depus efortul de investigare și a evaluat soluții posibile, situația a rămas totuși încordată între persoanele în cauză din consiliul municipal, persoanele afectate și organizație. Situația s-a dovedit a fi foarte dificilă din toate punctele de vedere.

În această etapă l-am cunoscut pe dr. Karim, printr-o personalitate din economia elvețiană. Dr. Karim a explicat că este capabil să rezolve problema oamenilor folosind BioGeometry® creată. Într-o primă discuție lungă cu organizația, Dr. Karim a explicat ce înseamnă BioGeometry® și succesul pe care l-a obținut folosind-o în coordonare cu diferite universități și organe guvernamentale. S-a oferit să-și demonstreze în mod direct metoda și să fie gratuită, în timpul vacanței în Elveția.

Ca răspuns la solicitarea organizației, Swisscom a fost gata să coopereze în acest proiect de cercetare, deoarece susține toate eforturile pentru a diminua tensiunea din Hemberg. Pe 6 august 2003, Dr. Karim a informat direct părțile interesate și consiliul municipal despre ce intenționează să facă. Astfel, toate părțile interesate și-au declarat sprijinul. În aceeași zi, dr. Karim și-a început activitatea la Hemberg.

Este vorba despre un proiect de testare al organizației, care se realizează cu permisiunea tuturor părților interesate. Între timp, organizația își asumă întreaga responsabilitate. Am decis să începem acest proiect după ce ne-am dat seama cât de dificil este să progresăm. Pe de o parte am observat că s-a deteriorat calitatea vieții mai multor persoane, iar pe de altă parte a fost clar și faptul că instalarea antenei este total legală, în timp ce limitele valorice sunt respectate cu strictețe. În acest moment am ajuns la concluzia că nu putem face progrese dacă nu îndrăznim să încercăm ceva nou. Aici sfidarea noastră nu a fost foarte mare, pentru că eram convinși că vom avea succes în orice caz. Punctul nostru de vedere este că datoria organizației este transparentă. Și asta înseamnă, de asemenea, să le spunem oamenilor despre metodele de protecție împotriva grinzilor ne-ionizate care nu au avut succes.

Ce este BioGeometria?

BioGeometria este o știință relativ nouă, dezvoltată și îmbunătățită în ultimii 30 de ani de Dr. Karim. Obiectivul BioGeometry® este de a crea o calitate a energiei armonizate în împrejurimile omului, animalelor și plantelor.

Deoarece câmpurile energetice sunt distorsionate de numeroasele clădiri și utilaje de pe pământ, acest lucru duce la un efect acumulat asupra omului, animalelor și plantelor, după cum explică Dr. Karim. Folosind forme de geometrie fabricate special pe de o parte, iar pe de altă parte inductori care răspândesc calitatea energiei, se poate crea un echilibru al funcțiilor energetice. Aceasta duce la o imunitate mai bună și, în același timp, la reducerea efectului negativ. Ca inductori de energie care pot armoniza mediul înconjurător, se pot utiliza rețeaua de comunicații mobile, cabluri electrice, conductoare de înaltă tensiune, toate undele electromagnetice și, de asemenea, apă.

Dr. Karim a utilizat cunoștințele BioGeometry® în mai multe proiecte în cooperare cu universități din Orientul Mijlociu, în SUA și în Olanda. Ca exemplu, el a tratat culturile (mărul, cartoful) cu BioGeometry® care duc la reducerea paraziților, a mărit producția și a crescut durata de viață a produselor în comparație cu terenurilor netratate.
O implementare importantă a BioGeometry® este în Arhitectură. Când se utilizează cunoștințe de BioGeometry® de la început în construirea clădirilor, atunci câmpurile energetice din interiorul clădirilor sunt deja armonizate, după cum confirmă Dr. Karim.

Dr. Karim subliniază că BioGeometry® nu trebuie înțeles ca o alternativă medicală, chiar și atunci când echilibrul rezultat al funcțiilor biologice și imunitatea crescută pot duce la bunăstare. Un alt exemplu într-o cercetare referitoare la virusul C, au fost obținute rezultate bune. BioGeometry® ca mijloc de schimb energetic de calitate cu mediul înconjurător nu poate sprijini decât practica medicală, dar niciodată să o înlocuiască,

Mai multe informații despre BioGeometry®, precum și un CV al Dr. Karim este disponibil la www.biogeometry.com

Hemberg

Evident, în Hemberg au existat o mulțime de probleme de mediu. Este multă radiație pe pământ, sunt numeroase instalații electrice în raza de frecvență joasă și există antena mobilă. Din punctul de vedere al doctorului Karim, este dificil de găsit cauza tulburării dintre aceste numeroase efecte. Din diversele sarcini provin ocazii de rezonanță calitativă între diferitele tipuri de unde electromagnetice. Declanșatorul acestei rezonanțe nu este neapărat cel mai recent, potrivit Dr. Karim. Iar investigarea motivului nu este obiectivul acestui proiect. A fost mai important să ajut oamenii.

După analizarea situației și discuțiile cu părțile interesate, dr. Karim a instalat forme geometrice pe cablurile electrice ale antenei din biserică, precum și în casele persoanelor afectate. Antena a fost aleasă ca principal conductor al energiei biogeometrice, deoarece se poate obține o influență uriașă folosind-o. Munca din interiorul caselor, luând în considerare situații individuale, a îmbunătățit și influența antenei. Lucrarea a fost realizată în șase zile.

Primele rezultate, în funcție de persoanele afectate, sunt pozitive. Oamenii dorm acum mai bine, au mai puține dureri de cap, sunt mai puțin agresivi și au mai multă energie. Ei mai spun că păsările și liliecii care se îndepărtaseră cu un an în urmă s-au întors. Este tot rezultatul unui echilibru uluitor. Acum, scopul este de a observa efectul pe termen lung. Dr. Karim va urmări proiectul în următoarele 3 luni, făcând îmbunătățiri pentru a asigura eficiența în diferite condiții meteorologice. Și mai târziu el va aduce forme fabricate speciale pentru Hemberg în speranța de a îmbunătăți în continuare situația, sau cel puțin de a simplifica instalațiile actuale.

Organizația va raporta noi rezultate.
Organizația pentru comunicații mobile și mediu
28. August 2003

Eșantionul din Media: Hirschberg

Dragi cititori, am dori să anunțăm că ceea ce este scris în articolele de presă reprezintă punctul lor de vedere și nu suntem responsabili de nicio exprimare înșelătoare. BioGeometria este știința utilizării principiilor energetice ale formei pentru a introduce un efect natural de echilibrare a energiei în toate sistemele vii.
BioGeometria nu este concepută ca o formă de tratament medical. În niciun caz, BioGeometria nu trebuie să înlocuiască sau să interfereze cu tratamentul medical.

Câmpul electromagnetic: Miracolul Hirschberg

în urma succesului primului proiect elvețian de BioGeometrie de la Hemberg, Doctorului Karim/BioGeometry Energy Systems Ltd. i s-a solicitat de administrația locală a orașului elvețian Hirschberg să implementeze o soluție similară acolo. Proiectul a fost documentat de Swiss TV Channel 1 (SF1), iar documentarul a fost difuzat la televiziunea prime – time din Elveția, care arată că BioGeometria a reușit să elimine bolile electro-sensibilității, printre alte afecțiuni medicale pe care le-a remediat, având, de asemenea, impact pozitiv asupra ecologiei generale a zonei. Impactul pozitiv copleșitor al echilibrării calității energetice BioGeometry® asupra sănătății animalelor din zonă (un factor economic important pentru această localitate rural), a fost remarcabil. Documentarul se referea la proiectul de succes sub denumirea de „Câmp electromagnetic: Miracolul din Hirschberg.”

Comunicat de presă: Al doilea proiect de succes BioGeometry® de echilibrare energetică în Elveția, în orașul Hirschberg.

atskanzlei
Marktgasse 2
9050 Appenzell
Telefon 071 788 93 24
Fax 071 788 93 39

Serviciilor de presă acreditate din Kanton Appenzell I. Rh.
servicii de presă acreditate
Appenzell, 10. mai 2005

Locuitorii din zona instalației de antene din Hirschberg s-au plâns recent de problemele pe care le atribuie tensiunii radiațiilor cauzate de această instalație.

„Standscommission”, Autoritatea de Mediere pentru Comunicații Mobile și Mediu (OMK), precum și Swisscom, proprietarul fabricii, s-au ocupat imediat de această situație. Într-o întâlnire de pe data de 20 aprilie 2005, reprezentanții instituțiilor menționate mai sus au discutat detaliat problema și au luat următoarele decizii:

1. Kanton Appenzell I.Rh. precum și OMK vor întreprinde un proiect de cercetare științifică pentru a utiliza BioGeometry® pentru a armoniza stresul de radiații din jurul instalației de antene. Pregătirile pentru acest experiment vor fi făcute imediat de OMK, care se va angaja și în managementul proiectului.

2. Presa și locuitorii vor fi informați în detaliu de OMK înainte de începerea proiectului. Mai multe informații vor fi furnizate doar de OMK după ce au stabilit rezultate intermediare și la rezultatele finale. În afară de aceste informații oficiale, nici kantonul din Appenzell I.Rh., nici OMK nu va oferi informații suplimentare. Acest lucru este pentru a asigura o pregătire, execuție și evaluare neîntreruptă a proiectului.

Autoritatea de mediere pentru Comunicații Mobile și mediu, Berna
„Standscommission” din Appenzell I.Rh.

Hirschbeg: Acoperire în mass-media televizată din Elveția