PROFILUL COMPANIEI

BioGeometria este o știință a mediului care utilizează principiile energetice ale formei pentru a introduce echilibrul în armonica energetică fundamentală a sistemelor biologice, în cadrul general al interacțiunilor energetice de mediu. Efectul BioGeometriei este o relație între mediul echilibrat de calitate a energiei BioGeometriei și sistemele biologice ale acesteia, iar una dintre principalele noastre misiuni a fost să cercetăm și să evidențiem acest efect într-o varietate de sisteme biologice (oameni, plante și animale) prin cercetare științifică independentă. Știința BioGeometriei a devenit de facto reper în armonizarea stresului electromagnetic de mediu și a celui geopatic. Acest lucru este prezentat în activitatea noastră din ultimii ani în colaborare cu guvernul elvețian și furnizorul elvețian de telecomunicații SwissCom în armonizarea ambientală a BioGeometriei în orașele rurale elvețiene Hemberg și Hirschberg, pentru care am primit recunoaștere oficială din partea guvernului elvețian, precum și mediatizare internațională extinsă, inclusiv un documentar despre activitatea noastră din Hirschberg, difuzat pe postul elvețian național de televiziune, SF1

Dr. Ibrahim Karim, arhitect de profesie, a înființat BioGeometry Consulting Ltd în 1997, pe fundamentele propriei sale firme de consultanță de arhitectură Al-Emara, care a fost înființată în 1939 de tatăl său, renumitul arhitect Dr. Sayed Karim. Al-Emara a fost recunoscută ca prim „centru de expertiză” arhitecturală (Nr. de Înregistrare 001) din lumea arabă. Aceasta s-a bazat pe lucrarea de pionierat în arhitectura modernă a Dr. S. Karim și pe un portofoliu extins de planificare urbană regională și internațională care a inclus Jeddah, Riyadh, orașul Kuweit, Abu Dhabi, Nablus, Santiago și Bruxelles. Dr. I. Karim și-a început cercetările care ar duce în cele din urmă la dezvoltarea științei BioGeometriei la începutul carierei sale în arhitectură. Astăzi, BioGeometria este compromisă în trei companii din întreaga lume, inclusiv BioGeometry Energy Systems Ltd. (Canada), BioGeometry Consulting Ltd. (Egipt) și BioGeometry Europe (Elveția), care lucrează împreună pentru continuarea cercetării, educației și aplicării științei BioGeometriei.

Dr. Karim a fondat „oficial” știința BioGeometriei în 1993, după mai bine de treizeci de ani de cercetare, cu eliberarea primului brevet mondial de către Ministerul de Cercetări Științifice din Egipt.  Acest brevet s-a bazat pe doi ani de cercetări oficiale efectuate de Centrul Național de Cercetare din Egipt, unde dr. Karim a fost șeful unui comitet pentru cercetarea efectului formelor sale proprii de BioGeometrie asupra funcțiilor biologice ale microorganismelor.  Acest prim brevet a întruchipat rezultatele cercetării și a recunoscut oficial prima formă de BioGeometrie, descriind că „atinge un câmp rezultat în jurul formei care poate produce anumite efecte asupra câmpurilor energetice ale sistemelor biologice, cu rezultate cuantificabile.  Primele experimente în creșterea nivelului imunității au fost realizate cu succes, conform rezultatelor analizelor clinice și de laborator.”

Soluțiile de echilibrare a calității energiei BioGeometriei sunt aplicate pentru armonizarea la stres electromagnetic și geopatic de mediu în spațiile rezidențiale și comerciale, precum și pentru zonele geografice mai mari. Sunt oferite soluții de consultanță în proiectarea arhitecturală și industrială pentru echilibrarea energiei BioGeometriei. Soluțiile aplicate pentru rețelele de telecomunicații și Wi-Fi, precum și pentru aparate de zbor și nave sunt disponibile pentru a transmite efectele perturbațiilor de energie ale mediului din surse precum radiații electromagnetice, design structural și radiații cosmice și terestre. O linie de produse BioGeometry destinate utilizării individuale și la domiciliu este de asemenea disponibilă pentru a oferi echilibrarea de bază a calității energiei BioGeometriei ca sistem de asistență pe termen lung pentru bunăstarea noastră, iar programa noastră de educație pentru dezvoltare personală este oferită în Egipt, precum și printr-un rețea internațională de instructori autorizați.