Întrebări generale

Ce este BioGeometria?

BioGeometria este un nou domeniu al științei care folosește un limbaj special conceput din forme, culoare, sunet, mișcare și configurație de undă, pentru a induce armonia în sistemele biologice subtile de energie. Piatra de temelie a BioGeometriei este Calitatea energiei subtile armonizante (BG3) din centrul procesului de formare naturală. Termenul BioGeometrie este o etichetă proprie, care a fost inventată de Dr. Ibrahim Karim. Acesta este alcătuit din următoarele elemente: Geo = Pământ, Metrie = măsurare, Bio = viață, Geometrie = Măsurarea Pământului (la fel ca în sondajele terestre). BioGeometrie = măsurarea energiei vitale a Pământului (inclusiv a tuturor sistemelor de viață din el).

Ce este “BG3”

Aceste inițiale se referă la „BioGeometria Trei” (descoperită de Dr. Karim). Cele trei calități de bază care sunt în rezonanță cu calitatea acelei energii subtile armonizante și care sunt utilizate pentru a detecta: Verde negativ orizontal (HNG), armonic superior al ultra violetului (HHUV) și armonic superior al aurului (HHG). Acestea se găsesc simultan ca principale componente ale calității energiei unice. Cu toate acestea, adăugarea celor trei calități nu va produce Calitatea Armonizantă.

În ce domenii se poate aplica BioGeometria?

BioGeometria este un limbaj de proiectare care poate fi aplicat tuturor produselor tehnologiei moderne, sporindu-le criteriile de proiectare funcțională și aăugând echilibru funcțiilor energetice ale corpului nostru. Este o știință implementată în virtutea aplicabilității sale de succes în numeroase domenii. Soluțiile de echilibrare a calității energice a BioGeometriei sunt aplicate în arhitectură, rețelele de telecomunicații, proiectare industrială și autovehicule, pentru a transmite efectele perturbațiilor energetice ale mediului din surse precum radiația electromagnetică, conceptul structural și radiațiile energetice terestre. BioGeometria se aplică și în agricultură și creșterea animalelor pentru a mări productivitatea și calitatea, reducând totodată utilizarea substanțelor chimice controversate și a tratamentelor artificiale. Să luăm ca exemplu mașinile sau avioanele: primele stau în atât de multe câmpuri electromagnetice dăunătoare, încât distorsionează propriile noastre funcții de energie biologică. Prin introducerea BioGeometriei în proiectare sau ca un add-on, putem reduce oboseala și spori siguranța. În creșterea animalelor, BioGeometria este utilizată pentru a crește pui fără substanțe chimice la scară comercială și pentru a reduce numărul total de leucocite la vite, în producția alimentelor lactate. Formele de BioGeometrie au fost utilizate în colaborare cu universitatea din Eindhoven, Olanda, pentru a elimina utilizarea pesticidelor și pentru a obține un fruct mai sănătos, cu durată de viață prelungită, la costuri mai mici decât plantarea organică sau tradițională. BioGeometria se aplică și mobilierului, alimentelor și modelelor de recipiente pentru lichide, precum și etichetelor.

Sunt nou în BioGeometrie, de unde sugerați să încep?

Pentru a afla mai multe despre știința numită BioGeometrie, „Înapoi la un viitor pentru omenire”, este disponibilă pe Amazon și Kindle prima colecție de scrieri publicată de Dr. Ibrahim Karim. Există, de asemenea, multe prelegeri disponibile pe site-ul nostru YouTube, inclusiv primele 2 zile ale BioGeometry Foundation Training, oferite de Dr. Karim în Clearwater, FL. Curriculumul de dezvoltare personală în BioGeometrie este predat la nivel mondial printr-o rețea de instructori autorizați în BioGeometrie la nivel mondial, începând cu pregătirea de bază în BioGeometrie. Vă rugăm să consultați calendarul nostru pentru mai multe informații.

Cu ce poate ajuta BioGeometria familia mea și pe mine?

BioGeometria utilizează forme proprii care reproduc și amplifică totodată calități energetice naturale foarte benefice, pe care natura însăși le utilizează pentru a echilibra calitățile energetice. Aceste forme interacționează cu propriile câmpuri de energie înconjurătoare ale corpului uman, în conformitate cu legile naturale ale armonicilor și rezonanței. Rezultatul este o echilibrare calitativă profundă a sistemului energetic al organismului și armonizarea interacțiunilor sale energetice cu mediul. BioGeometria nu este o formă de diagnostic sau tratament medical, ci este un suport de mediu pe termen lung pentru sistemul energetic al organismului și pentru toate tipurile de tratament. În niciun caz, produsele BioGeometry nu ar trebui să înlocuiască tratamentele medicale profesionale.

Întrebări despre produs

Ce sunt semnăturile BioGeometrice?

Semnăturile în BioGeometrie (Biosemnături), o ramură specială a BioGeometriei, sunt diagrame liniare construite cu exactitate, care au aceleași configurații geometrice exacte ca modelele specifice de energie vitală din corpul uman. Sunt similare cu meridianele de energie periferice chineze ale corpului, dar sunt legate de fluxul de energie din configurațiile geometrice ale organelor din corpul uman. Acestea joacă un rol major în „formarea” funcțiilor energetice ale organelor. Atunci când sunt introduse în câmpurile energetice înconjurătoare ale organismului, Biosemnăturile sunt activate de energia canalizată prin ele (într-o manieră similară cu electricitatea, care activează circuitele imprimate pe un cip de calculator). Biosemnăturile activate rezonează apoi cu modelele de energie corespunzătoare din corpul uman, provocând o amplificare armonică ce restabilește fluxul corect de energie și echilibrul calitativ. Biosemnăturile eliberează blocajele subtile ale energiei și mențin fluxul adecvat, precum și calitățile naturale de echilibrare a energiei BG3. Aceste corecții sunt instantanee la nivel energetic, dar manifestările fizice sunt variabile în funcție de natura specifică a problemei și de condițiile energetice de bază. O combinație generală de Biosemnături este utilizată în Pandantivul și Inelul cu Biosemnături.

Sunt nou în domeniul BioGeometriei, de unde sugerați să încep cu produsele BioGeometry?

BioGeometria recomandă persoanelor să-și echilibreze atât mediul de acasă, cât și corpul. Ca soluție de bază, vă recomandăm pandantivul cu Biosemnături pentru echilibrarea mediului personal și kit-ul BioGeometry Home pentru echilibrarea mediului casnic. De asemenea, este recomandat să aveți pe dispozitivul dvs. mobil un autocolant BioGeometry.

Cum mă protejează produsele BioGeometry?

BioGeometria echilibrează calitativ sistemele energetice biologice și armonizează interacțiunile lor cu mediul, prin reducerea stresului de mediu al organismului, inclusiv câmpul electromagnetic, stresul geopatic și niveluri scăzute de radioactivitate. BioGeometria este singura știință utilizată în regiuni întregi pentru a reduce efectele negative ale câmpurilor electromagnetice.

De ce unele produse trebuie să fie plasate pe tava de compensare, iar altele nu?

Fiecare material fizic se impregnează cu energii de mediu. Formele BioGeometrice liniare, deschise la capete, sunt foarte rezistente la impregnare. Cu toate acestea, atunci când sunt așezate pe un postament, postamentul se impregnează și acest lucru oprește produsul să funcționeze la capacitate maximă. Pentru a elimina impregnarea de pe un produs, acesta trebuie să fie așezat pe tava de compensare furnizată.

Așa cum se utilizează în BioGeometrie, ce semnificație are termenul „impregnare”?

Pe parcursul acestui proces de schimb energetic cu corpul, baza metalică a Produsului cu Biosemnături se poate impregna cu calități energetice care opresc proprietățile de echilibrare energetică ale Biosemnăturilor. Tava de compensare șterge orice impregnare energetică dăunătoare din produs. Produsul General BioSignatures trebuie plasat pe aceasta timp de un minut pe fiecare parte, zilnic. 
Tava de compensare este furnizată împreună cu pandantivul cu Biosemnături, trusa pentru acasă și autocolantul pentru telefonul mobil.

Aveți pandantive sau soluții personalizate pentru o anumită boală?

În timp ce avem Biosemnături care vizează funcții specifice organelor, am combinat un set mare de Biosemnături în Pandantivul și Inelul General cu Biosemnături pentru un efect general de echilibrare pe care l-am considerat a fi mai eficient decât vizarea unei probleme folosind una sau două Biosemnături. Pandantivul cu Biosemnături armonizează funcția de schimb energetic a organului cu mediul înconjurător și ajută la echilibrarea calității energetice a organelor corpului, prin ajustarea zonelor cu probleme de energie, în vederea susținerii procesului de auto-vindecare.

Cum vă descurcați cu problemele de imunitate legate de pământ, precum cancerul?

În BioGeometrie acordăm o atenție deosebită mediului bolnavului, în special radiațiilor terestre de sub pat și stresului din câmpurile electromagnetice. Am creat kit-ul BioGeometry Home, care a fost dezvoltat și testat ca soluție individuală pentru a fi utilizat în scopul reducerii simptomelor cauzate de stresul ambiental. După succesul cuburilor de BioGeometrie din Hirschberg, BioGeometria a demonstrat un rol protector împotriva poluanților chimici interni și radioactivității, într-un studiu realizat la Centrul Național de Cercetări din Egipt.

Care este diferența dintre formele L66 și L90?

Produsul „L” combină mai multe principii de formare a bioGeometriei pentru a crea un câmp al calităților naturale de echilibrare energetică și este remarcabil pentru faptul că este rezistent la impregnare și nu trebuie să fie amplasat pe placa de compensare BioGeometry. „L66” este special reglat pentru a echilibra în mod optim interacțiunile corpului cu câmpurile electromagnetice, în timp ce „L90” este reglat pentru a clarifica și echilibra nivelurile emoționale și mentale ale energiei subtile ale corpului, inclusiv protecția psihică. Deoarece formele sunt rezistente la impregnare (pentru că nu sunt amplasate pe o bază metalică – care se impregnează ușor), vă recomandăm să le purtați alături de Pandantivul și Inelul General de Biosemnături.

Pot oferi pandantivul meu vechi altcuiva?

Nu, un pandantiv pe care l-ați purtat, chiar și pentru o perioadă scurtă de timp, a fost impregnat cu modelul dvs. energetic. Nu este indicat să-l dați altcuiva.

Materialul pandantivului afectează eficiența sa?

Nu, efectul pandantivelor BioGeometry se bazează pe forma și configurația Biosemnăturilor din pandantiv. Materialul este secundar și se bazează pe preferințele personale.

Care este diferența dintre tava de compensare BioGeometry (placă de aur mică) și tava de încărcare BioGeometry BG3?

Plăcile de compensare din aur sunt proiectate pentru a elimina impregnarea cu energie, în timp ce plăcile de încărcare sunt concepute pentru a încărca articole cu BG3.

Ce pot așeza pe Tava de încărcare a echilibrării energetice? Cum se încarcă ceva pus pe ea?

Forma tăvii de încărcare emite BG3 (cea care armonizează calitatea universală a energiei, care se găsește în toate centrele vii) din centrul tăvii. Orice este așezat în centrul tăvii va fi infuzat cu BG3. Elementele obișnuite care pot fi amplasate pe tavă includ medicamente, suplimente și alimente.

Care este diferența dintre pendulele IKUP și BG16?

Pendulul BG 16 este calibrat direct pentru a măsura BG3 prin calitatea numărului 16 și este un emițător BG, detectând astfel BG3 și punctele de putere sacră fără calibrare. IKUP este calibrat cu forme geometrice care rezonează cu planurile naturii, în care este receptor și emițător de BG3. IKUP este cel mai eficient pendul utilizat ca emițător pentru încărcarea alimentelor și a punctelor de acupunctură etc., precum și pentru măsurarea avansată și emiterea în planurile superioare.