ȘTIINȚA BIOGEOMETRIEI

INTRODUCERE ÎN BIOGEOMETRIE

BioGeometry® este știința patentată a utilizării principiilor energetice ale formei pentru a echilibra calitativ sistemele energetice biologice și a armoniza interacțiunile lor cu mediul. Echilibrarea activităților din viața de zi cu zi, realizarea armoniei cu mediile noastre interioare și exterioare, umanizarea tehnologiei moderne și integrarea științei și spiritualității este opera științei BioGeometriei.

În urmă cu doar două decenii, toată lumea se temea că sfârșitul vieții pe pământ va veni ca urmare a unui al treilea război mondial. Ne-am gândit că extincția globală a vieții pe Pământ va proveni din războiul nuclear și nepăsarea noastră față de mediul nostru, punând în pericol viața plantelor și animalelor, gaura de ozon și încălzirea globală provocând dezastre naturale pretutindeni. Cu toate acestea, adevăratul pericol potențial este unul de care nu prea suntem conștienți și care ne pândește după colț.

Epoca informațiilor poartă cu sine potențialul spre dispariția globală a civilizației noastre. Creștem continuu cantitatea de valuri de transport necesare pentru tehnologia wireless a comunicării moderne în atmosfera terestră în fiecare zi. Aceste unde electromagnetice sunt de mii de ori mai puternice decât nivelul utilizat în comunicarea din celulele corpului nostru. Problema nu este saturarea atmosferei terestre prin cantitate, ci și o calitate dăunătoare. Nici persoanele care evită să utilizeze înalta tehnologie nu sunt imune. Nimeni nu este imun, chiar dacă unul locuiește într-un colț al lumii sau în vârful Himalaya, deoarece acestea sunt valuri purtătoare de proprietăți penetrante. Este ca și cum încercați să mutați o briză prin intermediul unei furtuni; sistemele noastre imunitare încearcă în permanență să corecteze denaturarea în transferul informațiilor interioare din corpul nostru; foarte curând va fi atins pragul la care va avea loc un colaps total al sistemelor de apărare ale corpului nostru.

BioGeometria este o știință care se ocupă de energia formei; folosește forme, culori, mișcare, orientare și sunet pentru a produce o calitate vibrațională care echilibrează câmpurile energetice. Formele bioGeometrice sunt forme bi- sau tridimensionale special concepute pentru a interacționa cu câmpurile energetice ale pământului în scopul producerii efectelor de echilibrare pe mai multe niveluri din sistemele biologice. Acestea au fost dezvoltate și patentate de Dr. Ibrahim F. Karim, D.Sc. la Cairo, Egipt, în timpul cercetărilor din 1968.

Pentru a înțelege efectele formelor BioGeometrice asupra sistemului energetic uman, trebuie să recunoaștem că organismul uman are un câmp energetic în jurul său, care are propria axă nord-sud. Pe măsură ce ne deplasăm, unghiul format între axa noastră individuală și cea a pământului se schimbă constant, iar acest lucru, la rândul său, întărește sau slăbește câmpul nostru de energie. Gama pozitivă este foarte mică, vulnerabilă de cele mai multe ori și este un factor major care afectează sănătatea și starea noastră de bine. Cu toate acestea, energia echilibrată bioGeometric, ne întărește considerabil câmpurile energetice într-o asemenea măsură încât nu suntem afectați în mod negativ de schimbările de orientare. De fapt, se pare că se anulează interacțiunile evidente de energie prezise de legile fizice acceptate în prezent.

Cercetările în BioGeometrie au fost și sunt încă dedicate în principal dezvoltării unei noi forme de arhitectură care ar îmbunătăți sistemul biologic uman și ar da un sens nou conceptului „Acasă”. Pentru a îmbunătăți calitatea energetică a locuințelor existente și pentru a anula efectele potențial dăunătoare ale câmpurilor de energie necontrolate, datorită conceptului arhitectural, dispunerii mobilierului, cablurilor electrice și aparatelor moderne, elementele decorative special concepute sunt plasate strategic pentru a neutraliza energia negativă și pentru a adăuga o calitate pozitivă la ea. Formele de BioGeometrie proiectate sau gravate pe bijuterii au arătat efecte pozitive asupra câmpului energetic al organismului și o reducere considerabilă a pericolelor potențiale pentru sănătate, cauzate de telefoanele mobile, computere și toate celelalte aparate moderne.

Impactul formelor geometrice asupra sistemelor energetice umane a fost întotdeauna recunoscut la nivel universal. Această conștientizare a dispărut treptat, iar abordarea noastră „modernă” este de a considera aceste forme străvechi fie ca artă simbolică fără funcție, fie să le atribuim unor practici magice. Deși dezvoltarea și practicile moderne nu provin direct din Egiptul Antic, cunoștințele de specialitate foarte avansate în acest domeniu sunt evidente atunci când analizăm și utilizăm formele pe care le-au dezvoltat cu mii de ani în urmă.

Ei trebuie să fi putut să interacționeze cu natura într-un mod mai avansat decât noi astăzi, pe baza studiului proprietăților vibraționale ale formelor geometrice pe care le-au utilizat în monumentele lor, artă, statui, amulete și multe alte aspecte ale vieții. Efectele energiei au depășit forma Piramidei; Egiptenii Antici o foloseau într-un mod foarte practic în toate aspectele vieții lor. Spre deosebire de formele noastre de energie moderne, care sunt stări de energii extrem de amplificate care apar în natură, această știință s-a ocupat de forțe la nivel natural așa cum apar în natură. Înseamnă că această știință egipteană antică era mai mult ca un limbaj pe care îl foloseau pentru a stabili comunicarea în două sensuri cu natura. Acest proces bidirecțional de flux informațional a fost utilizat pentru a stabili o armonie totală în toate acțiunile dintre om și natură, pentru a dobândi o cunoaștere mai profundă despre orice, accesând informații despre principiile sale de lucru la nivel de energie și, cel mai important, pentru a influența orice acțiune în natura manipulându-și tiparele energetice pentru a obține rezultatele dorite.

Pitagora a fost primul care a introdus în lumea occidentală modul antic egiptean de a corela calitățile muzicale cu valorile numerice cuantificabile. Raportul de aur de 1.618 exprimat ca proporție finală de armonie, frumusețe și spiritualitate a fost utilizat la proiectarea clădirilor sacre din Arhitectura Antică pentru a produce energie spirituală care a facilitat conectivitatea cu tărâmurile spirituale prin rugăciune rezonantă. Populare printre formele semnificative din punct de vedere spiritual sunt piramidele și emisferele (de exemplu cupolele, care stau la baza clădirilor religioase, fie că este o moschee, o biserică sau o sinagogă). Aceste forme particulare sunt emițătoare de energie; sunt forme care produc un tip de undă purtătoare, pătrunzătoare pe care Chaumery și De Belizal le-au numit, verde negativ (care acționează ca un purtător precum undele radio care poartă informații sonore). Calitatea vibrațională a culorii verzi negative îi conferă proprietăți de comunicare foarte puternice, care facilitează rezonanța cu tărâmuri superioare în rugăciune. Verdele negativ s-a dovedit că are alte proprietăți, ceea ce îl face foarte dăunător în expunere continuă. Dr. Karim a făcut cercetări considerabile asupra acestui tip de energie și au fost identificate diferitele componente.

O renaștere a Criteriilor de proiectare antice sau a Canoanelor în arhitectura modernă a fost încercată de pionierul elvețian al arhitecturii moderne, Le Corbusier, cu sistemul său „modular”, care a cuprins două scări de dimensiuni bazate pe raportul de aur.

Dr. Ibrahim F. Karim a făcut cercetări ample și a constatat că formele BioGeometrice au trei calități vibraționale principale:

1) verde negativ.

2) O armonică superioară a ultraviolului.

3) O armonică mai mare a aurului.

Doar formele care produc câmpuri de energie cu toate cele trei componente, denumite BioGeometrie3 (BG3) sunt forme de BioGeometrie.

Efectul energiei bioGeometrice asupra sănătății nu este specific și nu este clar previzibil. Pare să amplifice și să echilibreze câmpurile de energie ale corpului pe toate nivelurile și, astfel, îi conferă corpului o putere mai mare de vindecare. Procesul de vindecare rezultat dintr-o consolidare și echilibrare a sistemului imunitar se manifestă diferit de la o persoană la alta; cu toate acestea, anumite rezultate au fost observate în mod repetat.

Formele de BioGeometrie echilibrează energiile corpului pe diferite niveluri; efectele pozitive sunt de obicei resimțite atât la nivel emoțional, mental, spiritual, cât și la nivel fizic. S-a descoperit că sunt eficiente pe o gamă foarte largă, inclusiv protecția împotriva radiațiilor dăunătoare emanate de pământ (se crede că este o cauză majoră a cancerului) și diferite tipuri de poluare provocată de om. În scopuri specifice de vindecare, cercetările sunt realizate în colaborare cu medicii din știința semnăturilor BioGeometriei (BioSemnături), care se ocupă de energia formei în raport cu funcțiile specifice ale organelor corpului.

Viziune generală a BioGeometriei

BioGeometria, limbajul de proiectare a formelor, este știința proprie a utilizării principiilor energetice ale BioGeometriei pentru a amplifica o manifestare a calității energiei în natură, care se găsește în centrele tuturor modelelor energetice ale formei. Această calitate subtilă a energiei stă la baza procesului de formare în natură și este responsabilă de menținerea armoniei în structurile energetice ale tuturor sistemelor (animate și neanimate) și de echilibru între diferitele calități energetice manifeste ale componentelor modelelor generale ale acel sistem (Fig. 6).

În BioGeometrie, am dezvoltat forme proprii și principii de proiectare pe care le utilizăm pentru a reproduce și amplifica această calitate subtilă a energiei naturale extrem de benefice. Formele interacționează cu propriile câmpuri de energie înconjurătoare ale corpului, în conformitate cu legile naturale ale armonicilor și rezonanței pentru a introduce efectul de echilibrare a calității energiei în sistemul energetic subtil al organismului și armonizarea interacțiunilor energetice cu mediul înconjurător. Pentru a înțelege modul în care aplicarea științei BioGeometriei poate armoniza calitățile energetice ale mediului, trebuie să trecem la viziunea calitativă a lumii BioGeometriei.

Viziunea despre lume a BioGeometriei este o sinteză a calităților energetice ale unui spațiu, ea cuprinde ceea ce putem și nu putem percepe; este o viziune holistică care nu diferențiază între ceea ce este vizibil și ceea ce nu este. Această perspectivă se bazează în principal pe evaluări practice ale calității energiei interacțiunilor conform unei fizici abstracte a calității și aplicată în conformitate cu un sistem sofisticat de bioGeometrie armonică, care integrează metafizica cu fizicul, materialul cu spiritualul și senzorialul cu extra-senzorialul, într-o unitate armonioasă.

BioGeometria este o știință a calității. Când vorbim despre o știință a calității, ne referim la o știință care studiază modul în care lucrurile diferite se afectează reciproc pe un nivel de energie nepermis și subtil. În mod tradițional, calitățile au fost considerate subiective, la fel ca în domeniile Umanității și Artelor. În știința BioGeometriei, arătăm un nivel interior calităților care pot fi utilizate într-un mod obiectiv, științific.