PRODUSE DE BIOGEOMETRIE
PERSONALE ȘI SOLUȚII PENTRU ACASĂ

Cumpărați Online

Produsele de echilibrare energetică BioGeometry® sunt concepute special pentru Echilibrul calitativ al schimbului de energie ambientală (QEEEB) pentru uz individual și casnic. Sunt versiuni simplificate de soluții de BioGeometrie la scară completă, utilizate în proiecte de cercetare și comerciale. Toate articolele sunt proiectate personal de către fondatorul BioGeometriei, Dr. Ibrahim Karim și sunt primele și principalele produse pe care ar trebui să le luăm în considerare în BioGeometrie.

BioGeometria nu este o formă de diagnostic sau tratament medical, ci un suport de mediu pe termen lung pentru sistemul energetic al organismului și pentru toate tipurile de tratament.

Soluții de BioGeometrie pentru echilibru și protecție personală

Pandantiv și inel BioSignatures

BioSignatures, o ramură specială a BioGeometriei, sunt diagrame liniare construite cu exactitate cu aceleași configurații de rezonanță geometrică ca modele specifice de energie vitală în cadrul organelor din corp. Sunt similare cu meridianele de energie periferice chineze, dar sunt legate de fluxul de energie din interiorul organelor, care joacă un rol major în „formarea” funcțiilor organelor. Produsele BioSignature conțin o gamă largă de BioSignatures în configurații speciale care, atunci când sunt purtate aproape de corp, sunt activate de energia periferică a corpului fiind canalizată prin ele (într-un mod similar activării electricității circuitelor de pe un cip de computer). BioSignatures activate apoi rezonează (ca și note muzicale care vibrează în rezonanță) cu modelele de energie corespunzătoare în organele corpului; provocând o amplificare armonică care curăță blocajele de energie subtile și restabilește debitul propriu-zis și echilibrul calitativ în funcțiile organelor corespunzătoare ale corpului.

În timp ce pandantivul oferă o protecție semnificativă EMF, se recomandă purtarea unui pandantiv L90 alături de BioSignatures generale pentru o protecție suplimentară. L este remarcabil pentru că nu se impregnează și nu va avea nevoie de curățare.

Pandantiv L90

Pandantivul „L90” combină mai multe principii care formează BioGeometria pentru a crea un câmp al calităților naturale de echilibrare a energiei. L90 ajută la echilibrarea nivelului de energie vitală, emoțională și subtilă a corpului de la stresorii de mediu, cum ar fi câmpurile electromagnetice și stresul geopatic.

„L90” este remarcabil pentru faptul că este rezistent la impregnare și nu trebuie să fie plasat pe placa de compensare BioGeometrie.

Se recomandă purtarea constantă a BioSignatures General BioGeometry și pandantivul “L90”.

Autocolant pentru armonizarea telefonului mobil

Autocolantul și lanțul de echilibrare a energiei pentru telefoane mobile BioGeometry armonizează interacțiunea energetică dintre câmpurile electromagnetice ale telefonului mobil și sistemul energetic propriu al corpului. Mai mult, reducerea efectului termic de la telefoanele mobile pe zona capului este semnificativ redusă, așa cum se vede folosind imagistica termică.

Soluții de BioGeometrie pentru echilibrarea mediului

Kit acasă BioGeometrie

Setul de echilibrare energetică a locuinței BioGeometry a fost dezvoltat și testat ca soluție individuală pentru a fi utilizat pentru a reduce simptomele suferite de stresul mediului. Setul de acasă a fost aplicat cu succes în proiectul elvețian de mediu Hirschberg pentru a proteja împotriva radiațiilor electromagnetice și a pământului.

Kit-ul pentru 1 cub acoperă o suprafață de aproximativ 3000 mp.

Autocolant WiFi L

Autocolantele „L” suprapun calitatea naturală de echilibrare energetică a BioGeometriei pe câmpuri electromagnetice. Autocolantul WiFi „L” este compus dintr-un unghi, care, alături de noul L90 (versiunea 2019), este recomandat pentru dispozitivele wireless (unul pentru fiecare dispozitiv). Aceasta armonizează interacțiunea acelor câmpuri cu structura energetică a organismului și se menține echilibrul calitativ al schimbului de energie de mediu.

Autocolante L90

Autocolantul de 90 de grade ajută la echilibrarea emoțiilor și a nivelurilor mentale de energie subtile de la stresorii de mediu, cum ar fi câmpurile electromagnetice și stresul geopatic.

Ca parte a kit-ului de acasă, se recomandă următoarea configurație:

  • 2 x autocolante L90 trebuie plasate pe routerul Wi-Fi al locuinței. Nu este necesară o orientare specifică.
  • 1 x autocolant L90 trebuie așezat pe contorul inteligent al caselor, dacă este cazul
  • 1 x L90 trebuie așezat pe o fereastră pe fiecare dintre cele 4 laturi ale casei (total 4)
  • Autocolante L90 suplimentare pot fi plasate pe televizor, pe dispozitivele wireless din casă și pe oglinzi.
  • Pentru laptopuri, Ipaduri și alte dispozitive wireless vă recomandăm două L90-uri și un autocolant Wi-Fi pentru un efect cât mai bun.


Unghiul L90 este remarcabil pentru faptul că are un efect protector puternic asupra nivelurilor emoționale.

Autocolante L66 electrice

Etichetele “L” de echilibrare a energiei electrice suprapun calitatea naturală de echilibrare energetică a BioGeometriei pe câmpuri electromagnetice. Aceasta armonizează interacțiunea acelor câmpuri cu structura energetică a organismului și se menține echilibrul calitativ al schimbului de energie de mediu. Se recomandă ca stickerele „L” de echilibrare a energiei electrice să fie plasate pe toate aparatele electrice din casă.

CD-ul Odyssey Sirius

În templul egiptean antic, muzica de știință era folosită pentru a intra în rezonanță cu legile divine ale creației. Sunetul era o parte integrantă a ritualurilor sacre practicate în locațiile pământului cu calități speciale de energie subtilă. Aceste calități speciale au devenit esența vindecării și comunicării cu dimensiuni superioare. Dr. Ibrahim Karim, fondatorul științei BioGeometriei, a descoperit, în peste 40 de ani de cercetare, codul energetic universal universal al punctelor puterilor sacre, care este obiectivul tuturor ritualurilor spirituale și a devenit piatra de temelie a științei BioGeometriei.

Bazat pe teoriile principiilor BioGeometriei armonicilor mondiale, Odiseea Sirius reproduce această legătură rezonantă și aduce în viața noastră de zi cu zi legile de echilibrare naturale găsite la nivelul arhetipal al universului. Aducând sistemul energetic al corpului și mediului în contact direct cu această armonizare a calității universale a energiei, putem reseta modelul nostru energetic la nivel fizic, emoțional și mental.

Necesitatea acestei conexiuni cu viața noastră modernă a fost arătată în proiectele și cercetările BioGeometrie la nivel mondial, care utilizează un limbaj de design de formă, culoare, sunet și mișcare pentru a reproduce calitatea de armonizare, vindecare a punctelor de putere sacră din mediu.

Tava de încărcare BG3

Tava de încărcare a echilibrării energetice BioGeometry BG3 este proiectată cu relații unghiulare specifice și raporturi geometrice pentru a produce un câmp de echilibrare a energiei în zona centrală din interiorul formei. Tava încarcă obiecte plasate pe ea, cum ar fi alimente, apă și medicamente, cu un efect natural de echilibrare a calității energiei, care echilibrează funcțiile biologice de energie subtila. La rândul său, acest efect este introdus în sistemul energetic al corpului prin intermediul obiectului încărcat. Obiectul încărcat este apoi mai compatibil cu funcțiile de energie subtilă ale corpului.