PROIECT DE CERCETARE ÎN DOMENIUL HEPATITE C

Proiectul național egiptean de cercetare a bolilor hepatice

În aprilie 1999 am fost invitați să participăm la „Proiectul național de cercetare a bolilor hepatice” de la facultatea farmaceutică a Universității El Azhar, una dintre cele mai renumite și mai vechi universități din Orientul Mijlociu. Proiectul a fost conceput ca o cercetare comparativă asupra tuturor tratamentelor existente pentru VHC, Hepatita cu Virus C, în medicină ortodoxă și alternativă. Acesta este un proiect orientat către comunitate pentru a informa milioane de bolnavi despre stadiul tratamentelor existente.

Proiectul a fost condus de Dr. Taha Khalifa, decanul Facultății de Farmacie.

Ei au comparat medicamentele disponibile, precum și tratamentele alternative disponibile pe piață.

Pandantivele BioGeometric din aluminiu, acoperite cu Biosemnături gravate cu laser au fost date unui număr de 300 de pacienți. Principala evaluare a acestei prime etape de 6 luni s-a bazat pe efectul asupra nivelului ridicat de enzime ALT (SGPT) și AST (SGOT) hepatice. Cel mai eficient remediu ar fi atribuit în a doua fază a proiectului care implică teste CPR pentru clearance-ul viral; această testare mai scumpă ar fi limitată la unul sau două remedii alese din prima fază.

BioGeometria a obținut un rezultat de 90%, comparativ cu alte remedii care au obținut rezultate doar în intervalul 20-30%. În cazul medicamentelor, unele au obținut aproximativ 50%, dar au putut fi folosite doar pentru jumătate din cazurile din grupul care nu a prezentat un număr scăzut de trombocite, ceea ce a redus procentul total la jumătate. Testele au fost efectuate la fiecare două săptămâni pe o perioadă de șase luni. Rezultatele de la BioGeometrie au apărut deja în primul test după două săptămâni și au fost susținute pentru restul perioadei. Aproximativ o treime dintre pacienți au făcut și teste PCR, care au relevat că mai mult de jumătate dintre ei nu aveau viruși.

Cel de-al doilea proiect de cercetare care implică utilizarea BioGeometriei la 3000 de pacienți în decurs de un an, cu scopul clearance-ului viral, urmează să înceapă imediat ce vor fi disponibile fondurile necesare.

BioGeometria ne oferă posibilitatea suplimentară de a trata mediul persoanelor în cauză; altfel acest procent nu poate fi susținut. Aș crede că procentul va scădea la aproximativ 60%, pe termen lung, din cauza radiației dăunătoare a Pământului și activității electromagnetice excesive în locuința sau la locul de muncă al persoanei. Acesta este un punct foarte critic care trebuie luat în considerare, în special pentru dormitoare. Nu putem echilibra în mod corespunzător energia unei persoane, pentru a oferi organismului posibilitatea de a se vindeca de la sine, în timp ce neglijăm mediul său. Acest punct este totuși lipsit de context și nu este practic într-un astfel de proiect de cercetare, dar ar trebui totuși bine înțeles. Uneori, echilibrarea mediului prin lucrul cu sistemul electric sau mutarea patului dintr-un loc cu radiații terestre dăunătoare va realiza minuni în afecțiuni incurabile altfel, fără nicio altă intervenție.

Acesta a fost un rezultat surprinzător, care a avut impact uriaș în întreaga lume arabă, iar decanul, dr. Taha Khalifa, l-a anunțat public pe canalul satelit Orbit Arab Arab Saudi, într-un program care i-a avut invitați pe dr. Ali Abdel Fattah, fost ministru al Sănătății și alți medici de seamă. În acest program au fost prezentate și discutate multe cazuri de boli incurabile, vindecate prin BioGeometrie. Acest program de 5 ore, difuzat în două părți, a avut un efect uriaș când a apărut pentru prima dată, în urmă cu un an și a fost difuzat o dată în fiecare lună sau de două ori de atunci.

Ulterior, mulți medici au început cercetările în diferite domenii folosind BioGeometria și se desfășoară o dezbatere uriașă în rândul profesioniștilor din domeniul medical care își aduc cazuri incurabile pentru a fi tratate, sub supravegherea lor, de BioGeometrie, și pe de altă parte sunt cei își susțin ferm poziția împotriva tuturor tipurilor de medicină alternativă. Chiar și cu rezultatele promițătoare din cercetarea medicală, trebuie totuși specificat, din nou și din nou, că BioGeometria nu este un medicament alternativ sau complementar. Este un limbaj de concept al formei, care aduce echilibrul în câmpurile energetice subtile, având ca rezultat o fortificare a sistemului imunitar și susținerea vindecării prin forțe proprie sau orice formă de medicină ortodoxă sau alternativă utilizată deja. Este o formă de echilibru energetic protector, care afectează doar sănătatea și starea noastră de bine.

De atunci, o editură guvernamentală distribuie peste tot în Egip o versiune ieftină, din bronz, a pandantivelor BioGeometrice, ca sprijin ideal, ieftin al protecției energetice pentru sănătate.

Povești de recuperare în urma Virusului C, printre alte boli grave, ca rezultat al utilizării BioGeometriei, apar în fiecare zi în întreaga lume. De asemenea, auzim astfel de povești în SUA, de la persoana care a fost programată pentru un transplant și apoi s-a recuperat și nu a mai avut nevoie de acesta, de la tânărul care suferea de Virus C, aflându-se în închisoare și a fost transferat într-o altă unitate în care noile teste au demonstrat că nu existau urme de virus, neștiind efectul pandantivului pe care îl poartă, acestea sunt într-o confuzie totală cu privire la documentele medicale pe care le-au obținut de la prima unitate. Am văzut, de asemenea, multe alte cazuri de recuperare în SUA. Două cazuri de transplant de ficat, care au fost re-infestate s-au îmbunătățit, de asemenea, folosind pandantivele. Cel mai important lucru, însă, raportat de persoanele care folosesc pandantive este efectul psihologic pozitiv rapid, menționat de pacienții aflați în depresie severă cu tendințe de suicid și cărora li s-a dat un nou suflu de viață.

Dr. Taha Khalifa, discutând despre rezultatele preliminare ale cercetării naționale egiptene privind Hepatita C