UN NOU LIMBAJ DE PROIECTARE CARE ECHILIBEAZĂ ENERGIILE DE MEDIU

Totul în natură are o formă și fiecare formă produce o calitate a energiei, deci tot ceea ce este în natură este energie. Prin legile rezonanței, toate formele dintr-un spațiu înconjurător se afectează atât reciproc, cât și mediul lor
În calitate de arhitect și cercetător, Dr. Ibrahim a simțit că lipsește ceva și acest lucru a dus la descoperirea științei de BioGeometrie, patentată și recunoscută la nivel mondial, care aduce aspectul uman și armonia mediului în proiectare. De-a lungul carierei sale profesionale, Dr. Karim a aplicat principii de BioGeometrie pe măsură ce s-au dezvoltat, în proiectele sale de arhitectură și design. BioGeometria este o știință care se ocupă de formă, culoare, material, textură și orientare. Este o nouă formă de design și arhitectură care îmbunătățește energia sistemului biologic la toate nivelurile, stabilind un nou concept și standarde pentru spațiile medicale. Principiile de proiectare ale științei BioGeometriei sunt utilizate pentru a spori rolul energiei pozitive în proiectare în scopul obținerii armoniei între corpul uman, considerat câmp energetic și energia unui spațiu, protejându-le în același timp de efectele nocive asupra mediului. Acest lucru se realizează prin aducerea calității energetice a punctelor de putere sacră în dispozitivele tehnologiei moderne. Sinergia practică a științei și spiritualității este cea care va transforma utilizatorul, prin echilibrarea nivelului său vital, emoțional și mental.
BioGeometria poate fi aplicată tuturor produselor de tehnologie modernă, de la o jucărie a unui copil, la un avion, o casă, un spital, haine, containere de alimente și băuturi, utilaje, pentru a adăuga la criteriile lor de proiectare funcțională echilibrul suplimentar al funcțiilor energetice ale corpului nostru. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la: .
Vă rugăm să rețineți că BioGeometry® nu are reprezentanți în domenii precum consultanța în arhitectură, proiectare și mediu.

BIOGEOMETRY IK DESIGNS “CURVE” CHAIR

FURNITURE DESIGN SAMPLE

În 2010, Dr. Karim a proiectat o colecție de scaune care va fi expusă în sala de expoziție Le Marche din Egipt. În proiectele scaunelor său, Dr. Karim se străduiește să creeze un vortex energetic care conectează armonios sistemul energetic uman cu energia Pământului, creând în același timp o energie de echilibrare spațială în împrejurimile sale. Efectul materialului Corian asupra sistemului energetic uman a fost, de asemenea, dus la niveluri mai ridicate de calitate benefică care susțin sănătatea.
Curba este un scaun proiectat cu o singură linie, astfel încât să permită un flux neîntrerupt de echilibrare a energiei, care aduce armonie în spațiul în care este amplasat și în sistemele vii care îl utilizează sau care există în jurul său. Unghiurile și dimensiunile acestui scaun (Forma) asigură echilibrul prin interacțiunea cu rețelele de energie terestre, câmpurile electromagnetice și activitatea undelor radio emanate de materialele de construcție din spațiu. Fabricarea acestei piese folosind o singură foaie de material Corian a fost o mare provocare și, prin urmare, o realizare extraordinară. A fost afișat în Du Pont ca fiind primul de acest fel. Ulterior, scaunul a fost utilizat ca piesă principală de mobilier în cadrul emisiunii TV „Cliptographie” de la Musimax-Musiplus Quebec.

Descărcați broșura colecției de mobilă Le Marche

The following are extracts from the numerous test results that show the effect of the BioGeometry principles applied in the Curve collection on energetic organ functions:

STICLA DE APĂ UTILIZATĂ ÎN BIOGEOMETRIE

EȘANTION DE PROIECTARE A PRODUSULUI

După cercetările Dr. Karim, efectuate împreună cu Dr. Masaru Emoto, omul de știință japonez de renume de la laboratorul Hado Life Europe din Liechtenstein, cu privire la efectul BioGeometriei asupra apei, care a dovedit un efect de echilibrare foarte puternic și semnificativ asupra calității apei, Dr. Karim a creat o sticlă de apă conform acestor principii, pentru a oferi un acces facil tuturor celor din Egipt, la o calitate perfect armonizată, fără niciun fel de energii nocive ale calității apei.
Sticla de apă minerală BioGeometry a fost proiectată pentru a aduce armonia în funcțiile fiziologice, iar după o lungă perioadă de testare va fi comercializată în Egipt de către SEKEM. În mod remarcabil, sticla a fost, de asemenea, prezentaă în testarea preliminară pentru a păstra durata de valabilitate a laptelui și a sucului de portocale (rezultate similare au fost obținute într-o cercetare în domeniul culturii de mere din Olanda). Efecte suplimentare ale BioGeometriei asupra apei pot fi observate în Experimentul cu cartofi dulci, realizat în mai 1998 de regretatul inginer Adel Ammar pentru testarea posibilității utilizării BioGeometriei în scopul îmbunătățirii procesului de creștere a plantelor de apă dulce în apă sărată. Experimentul de două luni a indicat rezultate uimitoare.
Compania BioGeometry a colaborat cu SEKEM pentru a aplica soluții pe trei niveluri: Primul nivel aplică soluții BioGeometrice pe puțul în sine, în timp ce al doilea nivel se realizează pe echipamentele electromecanice din instalația de îmbuteliere a apei. Al treilea nivel de aplicare este pe sticla de apă care a fost concepută pentru a schimba efectul calitativ al apei (fără modificări fizice) și a aduce armonie în funcțiile fiziologice.

Rezultatele GDV arată diferența între a bea apă normală și a bea apă cu BioGeometrie