SOLUȚII DE MEDIU ÎN BIO-GEOMETRIE

Introducere

BioGeometria este o știință a mediului care utilizează principiile energetice ale formei pentru a introduce echilibrul în armonica energetică fundamentală a sistemelor biologice, în cadrul general al interacțiunilor energetice de mediu. Efectul BioGeometriei este o relație între mediul echilibrat de calitate a energiei BioGeometriei și sistemele biologice ale acesteia, iar una dintre principalele noastre misiuni a fost să cercetăm și să evidențiem acest efect într-o varietate de sisteme biologice (oameni, plante și animale) prin cercetare științifică independentă. Știința BioGeometriei a devenit de facto un reper în armonizarea stresului electro-magnetic și geopatic de mediu. Acest lucru este prezentat în activitatea noastră din ultimii ani în colaborare cu guvernul elvețian și furnizorul elvețian de telecomunicații SwissCom în armonizarea ambientală a BioGeometriei în orașele rurale elvețiene Hemberg și Hirschberg, pentru care am primit recunoaștere oficială din partea guvernului elvețian, precum și mediatizare internațională extinsă, inclusiv un documentar despre activitatea noastră din Hirschberg, difuzat pe postul elvețian național de televiziune, SF1.
Dr. Karim a fondat „oficial” știința BioGeometriei în 1993, după mai bine de treizeci de ani de cercetare, cu eliberarea primului brevet mondial de către Ministerul de Cercetări Științifice din Egipt. Acest brevet s-a bazat pe doi ani de cercetări oficiale efectuate de Centrul Național de Cercetare din Egipt, unde dr. Karim a fost șeful unui comitet pentru cercetarea efectului formelor sale proprii de BioGeometrie asupra funcțiilor biologice ale microorganismelor. Acest prim brevet a întruchipat rezultatele cercetării și a recunoscut oficial prima formă de BioGeometrie, descriind că „atinge un câmp rezultat în jurul formei care poate produce anumite efecte asupra câmpurilor energetice ale sistemelor biologice, cu rezultate cuantificabile. Primele experimente în creșterea nivelului imunității au fost realizate cu succes, conform rezultatelor analizelor clinice și de laborator.”
Soluțiile de echilibrare a calității energiei BioGeometriei sunt aplicate pentru armonizarea undelor electromagnetice și a stresului geopatic de mediu în spațiile rezidențiale și comerciale, precum și pentru zonele geografice mai mari cu rezultate răsunătoare. Sunt oferite soluții de consultanță în proiectarea arhitecturală și industrială pentru echilibrarea energiei BioGeometriei. Soluțiile aplicate pentru rețelele de telecomunicații și WiFi, precum și pentru aparate de zbor și nave sunt disponibile pentru a transmite efectele perturbațiilor de energie ale mediului din surse precum radiațiile electromagnetice, de design structural și radiații cosmice și terestre.

Servicii

Pentru mai multe informații despre serviciile de soluții de mediu BioGeometry și colaborările de cercetare, contactați-ne la: .
Vă rugăm să rețineți că BioGeometry® nu are reprezentanți în domenii precum consultanța în arhitectură, proiectare și mediu.

Exemple de proiecte de cercetare și aplicații de BioGeometrie

 • Studii de laborator preliminare, efectuate la Centrul Național de Cercetare din Egipt, unde Dr. Ibrahim Karim a condus unitatea de cercetare cu privire la Influența formelor geometrice asupra funcțiilor vitale, au arătat că formele de BioGeometrie au un „efect pozitiv asupra funcțiilor biologice”. Aceasta a condus la primul brevet egiptean în BioGeometrie la Ministerul de Cercetare Științifică.
 • Studiul comparativ național egiptean asupra Virusului C: Decanul departamentului de farmacologie al Universității Al-Azhar, Egipt, a anunțat pe postul egiptean de televiziune prin satelit că faza preliminară a proiectului comparativ Național Virus C derulat de Colegiul său a arătat că echilibrarea energetică a BioGeometriei a obținut cele mai bune rezultate dintre toate celelalte remedii farmaceutice și alternative.
 • Un proiect de cercetare de trei ani la Universitatea din Wageningen, Olanda, condus de profesorul Peter Mols privind utilizarea BioGeometriei în cultivarea mărului, ajungând la concluzia că BioGeometria a fost eficientă în eliminarea anumitor paraziți și în creșterea semnificativă a producției agricole.
 • Un proiect preliminar de cercetare realizat de firma agricolă olandeză Team EcoSys pentru a studia rolul BioGeometriei în cultivarea cartofilor a concluzionat că echilibrarea energiei BioGeometrice a crescut semnificativ imunitatea și calitatea cartofilor.
 • Ca parte a unei teze de MA supervizată de Dr. Ahmed Hussein de la Universitatea Canalului Suez și Ministerul Agriculturii, soluțiile de echilibrare energetică ale BioGeometriei au fost implementate în avicultură, ca studiu de cercetare. Rezultatele publicate au arătat că BioGeometria a fost eficientă în creșterea semnificativă a dezvoltării și calității puiului, reducând totodată rata mortalității.
 • Acest proiect a fost repetat cu succes în 2014 la Nutrinor, Quebec, în Canada pentru a crește pui fără utilizarea antibioticelor sau a factorilor de creștere, reducând totodată rata mortalității, obținând un raport de conversie mai bun de alimente/greutate și creșterea mai rapidă și mai sănătoasă în greutate. Acest lucru a dus la colaborarea cu Nutrinor în aplicarea BioGeometriei în cadrul departamentului lor de creștere a animalelor.
 • Un experiment de două luni al regretatului ing. Adel Ammar pentru testarea posibilității de utilizare a BioGeometriei, pentru a permite plantelor de apă dulce (cartof dulce) să crească în apa sărată din Marea Roșie a indicat rezultate uimitoare: cartofii dulci crescuți în apă sărată cu BG3 s-au dezvoltat mai sănătoși în ambele unități de control.
 • Experimentul dublu-orb a indict că BioGeometria a redus cu succes markerii de stres fiziologic ai șoferului, așa cum se observă din evaluările bio-feedback-ului.
 • Experimentele preliminare de introducere a BioGeometriei în proiectul orelor de clasă au indicat că echilibrarea energetică BioGeometrică a avut un impact pozitiv asupra copiilor cu dizabilități de învățare.
 • O abordare de proiectare care utilizează BioGeometria în spații arhitecturale interioare cu referire la Vindecarea tulburării de hiperactivitate cu deficiență de atenție”, realizată de Dina Ra’afat Abdul Rahman Howeidy, o teză de doctorat finalizată la Universitatea din Cairo, Facultatea de inginerie arată o îmbunătățire vastă a criteriilor ADHD testate, incluzând: focalizarea și atenția copilului, comunicarea, comportamentul dinamic, comportamentul în general, lucrul în echipă, independența, hiperactivitatea, etapele sociale și abilitățile școlare.
 • Într-o altă teză de doctorat realizată de Lobna Shaker la Universitatea din Cairo, BioGeometria a fost utilizată în centrele medicale pentru tratamentul depresiei; pe lângă faptul că a demonstrat beneficiile aplicării BioGeometriei ca soluții de proiectare și arhitectură interioară, testele efectuate pe șoareci au indicat că Biosemnăturile (sucursala BioGeometry) erau la fel de eficace ca medicamentele utilizate frecvent pe piața egipteană pentru a restabili nivelurile normale de serotonină din creier.
 • În 2003, un proiect pilot de cercetare sub patronajul Autorității Elvețiene de Mediere pentru Comunicații Mobile și Mediu și, în colaborare cu furnizorul guvernamental de telecomunicații Swisscom, a implementat soluții de echilibrare energetică BioGeometrică pentru remedierea tulburărilor de electro-sensibilitate în orașul rural din Hemberg. BioGeometria a reușit să elimine bolile de electro-sensibilitate, printre alte afecțiuni medicale pe care le-a remediat, și totodată a avut un impact pozitiv asupra ecologiei generale a zonei. Aceasta a fost supranumită „Miracolul lui Hemberg” de către mass-media elvețiană.
 • În 2007, în urma succesului primului proiect elvețian de BioGeometrie de la Hemberg, Doctorului Karim/BioGeometry Energy Systems Ltd. i s-a solicitat de administrația locală a orașului elvețian Hirschberg să implementeze o soluție similară acolo. Proiectul a fost documentat de Swiss TV Channel 1 (SF1), iar documentarul a fost difuzat la televiziunea prime time din Elveția, care arată că BioGeometria a reușit să elimine bolile electro-sensibilității, printre alte afecțiuni medicale pe care le-a remediat, având, de asemenea, impact pozitiv asupra ecologiei generale a zonei. Cel mai impresionant a fost impactul pozitiv copleșitor asupra animalelor din zonă, care sunt un factor economic important pentru acest oraș rural. Documentarul a fost intitulat „Vindecătorul miraculos”.
 • Echilibrarea calității energiei BioGeometriei a produs cristale de apă frumoase, perfect structurate și echilibrate, în colaborare cu Dr. Masuro Emoto
 • Centrul național de cercetare din Egipt, arată că BioGeometria protejează eficient împotriva nivelurilor scăzute de radioactivitate găsite în materialele de construcție egiptene, testate.