SOLUȚII BIOGEOMETRICE AMBIENTALE CASNICE

Introducere

BioGeometry Environmental Home Solutions (BG-EHS) este o aplicație bazată pe dovezi care îmbunătățește geometric mediile moderne, astfel încât acestea să funcționeze activ pentru a contribui pozitiv la bunăstarea și calitatea vieții noastre. Aceasta se bazează pe constatările obiective cantitative de-a lungul deceniilor de cercetări științifice care arată că introducerea soluțiilor ambientale BioGeometrice este strâns legată de echilibrarea activității bioelectrice, reducerea markerilor de stres fiziologic, indicatori îmbunătățiți ai calității vieții și îmbunătățirea funcției imunitare în cadrul sistemelor biologice, în diferite condiții de stres mediu ridicat.
O casă ar trebui să fie o oază de liniște, vindecare și dezvoltare. Cu toate acestea, există tot mai multe dovezi că mediile noastre moderne de acasă sunt mai nocive ca niciodată pentru bunăstarea noastră. Ne deconectăm din ce în ce mai mult de la dinamica energetică naturală a sănătății și bunăstării în mediile noastre izolate artificiale. Ca sisteme de energie vibratorie deschise, suntem angajați într-un schimb rezonabil de energie armonică rezonantă cu mediile noastre, unde suntem copleșiți de dinamica energetică perturbatoare din diverse surse de stres ambiental.
Totul este energie, iar energia nu este izolată în rate specifice de vibrații/frecvențe, ci, mai degrabă, este interconectată între relațiile armonice rezonante de „calitate a energiei”. Acest lucru este similar cu relațiile armonice rezonante care leagă șiruri/frecvențe individuale pe un pian, pentru a oferi efectul de calitate a energiei notelor muzicale. Aceste conexiuni energetice se bazează pe relații armonice rezonante care apar în mod natural din formele undelor/ritmurilor de pulsație, de-a lungul spectrului energetic infinit care include undele de compresie electromagnetice și longitudinale (undele sonore audibile și non-audibile). Atunci când aceste calități energetice sunt echilibrate în raport cu o cheie centrală definită, ele sunt armonioase și au un efect pozitiv cuantificabil. Aceasta se aplică tuturor formelor de energie din mediile noastre (electromagnetice, materiale, radiații ale Pământului, structură/proiectare și apă), rezultând modele de calitate a energiei din mediu care, dacă nu sunt echilibrate, au un efect disonant sau perturbator general.
BioGeometria este o știință naturală aplicată, bazată pe descoperirea configurației (denumită „BG3”) a calității de energie armonică rezonantă, naturală, regăsită în centrele formelor geometrice echilibrate și a modelelor de energie vibratorie. Cercetarea și dezvoltarea BioGeometriei reproduc acea configurație în forme și modele care, atunci când sunt introduse într-un mediu, cresc conexiunile armonice rezonante ale modelelor de energie vibratorie cu ajutorul cheilor lor naturale de energie centrală, pentru un mediu echilibrat/armonizat de calitate energetică. Nu există un simbolism sau un sistem de credințe în cercetarea și proiectarea formelor și metodologiilor BioGeometriei. Aceasta este o premisă aplicată cercetată în permanență de către știință, pentru a studia obiectiv și a măsura cantitativ efectele de echilibrare a calității energiei asupra sistemelor biologice, utilizând metrici științifice standard, cantitative. Portofoliul de cercetare ecologică al BioGeometry oferă numeroase exemple de cercetări științifice în domeniul BioGeometriei, realizate în colaborare cu instituții independente, universități și agenții guvernamentale. BioGeometria nu este o formă de diagnostic sau tratament medical. Este o știință holistică de mediu bazată pe dovezi și orientată spre soluții, cu toate revendicările bazate exclusiv pe amploarea rezultatelor cercetării științifice.

Descrierea serviciului BG-EHS

Soluțiile mediului casnic în domeniul BioGeometriei (BG-EHS) sunt o aplicație de bază a BioGeometriei. Abordarea BG-EHS „centrată asupra casei” recunoaște că mediile de acasă, aflate în interconectivitate energetică fac parte integrantă din calitatea vieții și bunăstarea noastră. Soluțiile BioGeometriei pentru mediul ambiental de acasă îmbunătățesc la nivel geometric mediile casnice, prin soluții de echilibrare a calității energiei în scopul armonizării stresului de mediu, cauzat de perturbări electromagnetice, geopatice, materiale și forme, rezultate din proiectare și structură.
Serviciul BG-EHS se bazează pe calibrarea și plasarea specifică a formelor și instrumentelor BioGeometrice în toate zonele locuinței, în funcție de nivelul serviciului oferit. Formele și instrumentele clare Plexiglas BioGeometry au dimensiuni mici și sunt concepute pentru a se încadra perfect în orice spațiu de locuit și pentru amenajarea locuinței și nu necesită întreținere. Evaluările calității energiei, efectuate la fața locului, utilizează un sistem propriu de instrumente și tehnici de biogeometrie pendulare, care se bazează pe principii științifice de armonică micro-vibratorie, configurații geometrice specifice și teorii despre antene; sunt utilizate ca instrumente armonice, structurate de biofeedback pentru a ghida instalarea soluțiilor BioGeometriei. Acest sistem de evaluare a calității energiei este foarte diferit de oricare alte modalități ce utilizează pendule pentru radiestezia mentală sau divinație.
Soluțiile BioGeometrice de mediu pentru locuințe sunt oferite direct de echipa oficială de proiecte BioGeometry, condusă de fondatorul companiei BioGeometry, Dr. Ibrahim Karim și dezvoltatorul și directorul BG-EHS, Sayed Karim, precum și printr-o rețea internațională tot mai mare de practicanți independenți autorizați și asociați-practicanți BG-EHS. Practicanții și asociații-practicanți BG-EHS sunt singurele persoane instruite și autorizate, cu acces la instrumentele și metodologiile oficiale de BioGeometrie, precum și la asistență tehnică și formare continuă, pentru a oferi servicii BG-EHS pentru locuințele rezidențiale existente, ca licențiați independenți/oameni de afaceri. Pentru proiecte de BioGeometrie dincolo de sfera locuințelor rezidențiale existente, vă rugăm să contactați: bgehs.info@biogeometry.com. Vă rugăm să regăsiți mai jos informațiile de contact pentru rețeaua internațională a practicanților independenți și asociaților-practicanți autorizați BG-EHS.

Niveluri de servicii BG-EHS

Dincolo de kit-ul general BioGeometry Home care oferă un nivel de bază de armonizare a mediului, oferim diverse niveluri de soluții personalizate de mediu BioGeometry, cu niveluri crescânde de aplicații pentru echilibrarea calității energiei BioGeometry.
Asociații-practicanți BG-EHS sunt autorizați să furnizeze niveluri de consultanță introductivă și niveluri esențiale. Practicanții BG-EHS sunt autorizați să furnizeze toate nivelurile de servicii BG-EHS.
Consultările introductive BG-EHS pot fi organizate pentru a implementa aplicații parțiale BG-EHS de la nivelul esențial și, în general, se concentrează pe anumite zone de locuit din casă.
BG-EHS Essential este primul nivel complet al serviciului BG-EHS și se bazează în principal pe o aplicație centralizată BG3 Centre Solution, pentru a oferi un echilibru de calitate al energiei pentru mediul din întreaga locuință. Un strat de soluții susținătoare specifice este, de asemenea, aplicat principalelor domenii ambientale ale radiațiilor electromagnetice, materialelor de construcție, stresului geopatic (radiația Pământului), structurilor/elementelor de proiectare și îmbunătățirii vitalității apei.
BG-EHS Core se bazează pe nivelul esențial cu soluții suplimentare centralizate, care sunt consolidate prin mai multe straturi de soluții specifice, în special în ceea ce privește stresul geopatic (radiația Pământului).
BG-EHS Core-Plus îmbunătățește aplicația Core BG-EHS standard prin niveluri suplimentare de soluții centrale și specifice de echilibrare a calității energiei.

Serviciile Signature BioGeometry pentru armonizarea mediului oferă soluții BioGeometrice de mediu complete pentru toate tipurile de proiecte, susținute direct de Echipa oficială de proiecte BioGeometry. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați: bgehs.info@biogeometry.com

Practicanți și Asociați-practicanți independenți autorizați BG-EHS

(P) = Practicant autorizat independent BG-EHS
(AP) = Asociat Practicant autorizat independent BG-EHS

ASIA / SOUTHEAST ASIA

China / Hong Kong

AP) Adrienne Fu: Adrienne.fu@gmail.com

AP) Anita Fong: anitafongih@gmail.com

P) Chan Wai Shan: waishan.chan@gmail.com

AP) Claudia Got: claudiagot@live.com

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

AP) Darren, Lee Tak Wai: darren.tw.lee@tko-ltt1-aecom.com

P) Eva Shen: eva@bgmoment.com, Line ID: bgmoment, WeChat: BG-Moment

AP) Fanny Hyy: hyy930124@gmail.com, Tel: (+852) 6926 1328

AP) Harina Lo: loha2016@yahoo.com.hk

P) Hilary Lau: naturepathltd@yahoo.com.hk,

AP) HO Mui Ling, Rebecca: BGrebeccahoml@gmail.com

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

P) Jerry Chau Siu Man: b@jellohome.com

AP) Miranda Ip: miranda.ip@outlook.com [Re-certification in Progress]

AP) Momus Chan: momuschan@gmail.com

AP) Nora Rough: nora@theroughs.net

AP) Popeye Tsang: popeye.tsang@gmail.com, WeChat: popeyetsang

AP) Raymond Chew: raymondchew.splsg@gmail.com

AP) Ricky Tsang: ricky.rictsang@gmail.com

AP) Sani Allen: craftlabzasia@yahoo.com

P) Shandi Ng: shandi.bg@gmail.com Tel: (+852) 91564196

P) Simon K.C. Hui: batmanhui@gmail.com

P) Stanley Tan: stanleytan65@gmail.com

P) Yeung Chi Man: cmyeung168@gmail.com

India

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Lalit Shravage: lalit@mastersofthenet.com, Tel: +1-650-384-0706

Indonesia

P) Daphne Charles: info@daphnecharles.com,

AP) Eddy Suwita: edsuwita@gmail.com

AP) Stella Juswan: stella.juswan2000@gmail.com, Tel: +6281-26000336

AP) Winawati Husman: winawati.h@gmail.com

Japan

P) Kazuo Hiramoto: ecokazu@mac.com, Tel. (813) 6453-4400

P) Merry Angel: merry@ecodeco.com, Tel. (813) 6453-4400

Malaysia

AP) Jane B C Wong: jw@joylejoy.com, Tel: +601233 93980

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 8262 3818, WhatsApp: +852 66283341

AP) Irene Koh: irene.soulcraft@gmail.com, Tel: (+65) 9066 7315 (Re-certification in Progress)

P) Leong Wai Loong: leong86@hotmail.com

AP) Nora Rough: nora@theroughs.net

AP) Raymond Chew: raymondchew.splsg@gmail.com

AP) Sani Allen: craftlabzasia@yahoo.com

P) Stanley Tan: stanleytan65@gmail.com

The Philippines

AP) Elvira B. Araneta: aranetaelvira@gmail.com, Tel: +639178433303

P) John F. Vermeulen: designtwirl@gmail.com, johnvermeulen.info, Tel. / WhatsApp: +63 917 143 6418

AP) Maura Francisco: www.alliscentered.com, WhatsApp / Viber: +639209514056

Singapore

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Cynthia Teo: cynthia.selfcare@gmail.com, www.cynthiaselfcare.wordpress.com

P) Helen Ong: helen@senses.live, www.senses.live, Tel: +65-82233844

AP) Irene Koh: irene.soulcraft@gmail.com, Tel: (+65) 9066 7315 (Re-certification in Progress)

AP) Janice Ang: janics78@gmail.com

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

AP) Jonathan Seow: jseowyuhh@yahoo.com, Tel: (+65)83332168

AP) Kin Peishan: pskin01@gmail.com

AP) Nora Rough: nora@theroughs.net

AP) Paul Filmer: plfilmer891@gmail.com, Tel: (+65)93200029

AP) Pik Kuen Cheah: pikty@me.com

AP) Priya Kumar: akaash_mummy@hotmail.com

AP) Raymond Chew: raymondchew.splsg@gmail.com

AP) Siewfan Wong: s.fanwong@gmail.com, https://galleryhelios.com/practitioners/siewfan-wong/

P) Stanley Tan: stanleytan65@gmail.com

P) Sumi Said: sumichua5560@gmail.com

AP) Tona Tuominen: tona1912@gmail.com, Tel: +65-93687228

P) Zainab Ismail: email.zainabismail@gmail.com

Southeast Asia Region

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Cynthia Teo: cynthia.selfcare@gmail.com, www.cynthiaselfcare.wordpress.com

P) Daphne Charles: info@daphnecharles.com, www.daphnecharles.com

P) Helen Ong: helen@senses.live, www.senses.live, Tel: +65-82233844

AP) Irene Koh: irene.soulcraft@gmail.com, Tel: (+65) 9066 7315 (Re-certification in Progress)

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

AP) Raymond Chew:

Taiwan

P) Eva Shen: eva@bgmoment.com, Line ID: bgmoment, WeChat: BG-Moment

AP) Raymond Chew: raymondchew.splsg@gmail.com

P) Stanley Tan: stanleytan65@gmail.com

Thailand

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

P) Larry Pesta: info@powerspot.guru, www.powerspot.guru, Tel. (623) 688-2705

AP) Siewfan Wong: s.fanwong@gmail.com, https://galleryhelios.com/practitioners/siewfan-wong/

AUSTRALIA / OCEANIA

Australia

P) Daphne Charles: info@daphnecharles.com, www.daphnecharles.com

AP) Rina Lee: rinalee@bigpond.net.au, Tel: +61409416868

P) Sharon Bosworth: sharonbosworth1@gmail.com, Tel: +61419660793

P) Yoshiko Yamawaki: yanawaki@yahoo.com, Tel. 0487001700

New Zealand

AP) Rina Lee: rinalee@bigpond.net.au, Tel: +61409416868

P) Sharon Bosworth: sharonbosworth1@gmail.com, Tel: +61419660793

EUROPE

Austria

P) Claudia Schembri-Heitmann: info@balance.com.mt, www.balance.com.mt, Tel. +49(0)8370 929421

France

P) Bisan Abdulaziz: bisan@bisan.co

P) Federica Caimi: federica.c@harmonicshapes.com

P) Gianni Alberto Caimi: giannialberto.c@harmonicshapes.com

Germany

P) Claudia Schembri-Heitmann: info@balance.com.mt, www.balance.com.mt, Tel. +49(0)8370 929421

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

AP) Siggi Schoen: siggischoen@gmail.com, Tel: +1-832-689-8269

Greece

P) Bisan Abdulaziz: bisan@bisan.co

AP) Giorgos Tserkis: giotse@gmail.com

AP) Konstantinos Psiliotis (Perseas): perseas@me.com, Tel: +306974917137

P) Linda Giannacopoulos: info@harmonious-living.ch

Italy

P) Federica Caimi: federica.c@harmonicshapes.com

AP) Fiammetta Parola: fiammetta.parola@gmail.com, Tel: 347-642-0944

P) Gianni Alberto Caimi: giannialberto.c@harmonicshapes.com

P) Graziella Zanoletti: graziella@biogeometryeurope.com

Malta

P) Claudia Schembri-Heitmann: info@balance.com.mt, www.balance.com.mt, Tel. +49(0)8370 929421

Monaco

P) Federica Caimi: federica.c@harmonicshapes.com

AP) Fiammetta Parola: fiammetta.parola@gmail.com, Tel: 347-642-0944

P) Gianni Alberto Caimi: giannialberto.c@harmonicshapes.com

Portugal

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

P) Rui Cruz: ruipepecruz@gmail.com

Romania

AP) Genoveva Hossu: office@genovevahossu.com, Tel: +40-731-250-902

Spain

AP) Arch. Herlinda Ordonez: italynda197@hotmail.com, Tel: +34-644-492-681

P) Rim Sedraoui: rim.sedraoui@gmail.com, Tel. +34600728957

P) Rui Cruz: ruipepecruz@gmail.com

Switzerland

P) Claudia Brazzola: hello@energyforlife.ch, www.energyforlife.ch

P) Federica Caimi: federica.c@harmonicshapes.com

P) Gianni Alberto Caimi: giannialberto.c@harmonicshapes.com

P) Graziella Zanoletti: graziella@biogeometryeurope.com

P) Hesham Sami: heshamsami02@gmail.com, www.weisegesundheit.ch, Tel. +41 (0) 76 445 0168

P) Linda Giannacopoulos: info@harmonious-living.ch

P) Stuart Moeller: stuartmoeller@gmail.com, Tel. +41 (0) 79 855 1415

P) Susannah Rehmann: srehmann@apex-orlando.net

Turkey

P) Bisan Abdulaziz: bisan@bisan.co

P) Hannah Camidge: hannah.camidge@gmail.com

United Kingdom / Ireland

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Hannah Camidge: hannah.camidge@gmail.com

AP) Jeanine (Lim) Haeusler: jeanine_haeusler@yahoo.com.sg, Tel: +65 82623818, WhatsApp: +852 66283341

AP) Jeremy Jones: jeremyjones665@me.com

AP) Nora Rough: nora@theroughs.net

P) Sacha Maxwell: slievenamonht@gmail.com

MIDDLE EAST / NORTH AFRICA

Egypt

bgehs.info@biogeometry.com

Iraq

P) Hannah Camidge: hannah.camidge@gmail.com

Morocco

P) Rim Sedraoui: rim.sedraoui@gmail.com, Tel. +212661098096

Saudi Arabia / GCC Region

P) Bisan Abdulaziz: bisan@bisan.co

United Arab Emirates

AP) Genoveva Hossu: office@genovevahossu.com, Tel: +40-731-250-902

NORTH AMERICA

CANADA

British Columbia

AP) Nora Rough: nora@theroughs.net

P) Robyn-Grace Silvanen: 1harmonyworks@gmail.com (Re-certification in Progress)

Ontario

P) Elisabeth Ohi: elisabeth.greatwell@gmail.com

P) Kenneth Brown: corekb@gmail.com

P) Pier Paolo Alberghini: alberarc@rogers.com

P) Yasmeen Morsy: yabakymor@hotmail.com, Tel. 647 895 0773

Quebec

P) Gaston Simoneau: gaston.simoneau@gmail.com, Tel: 581-748-5447

P) Tatiana Ostanina: taniaostanina@yahoo.com (Re-certification in Progress)

USA

Arizona

P) Larry Pesta: info@powerspot.guru, www.powerspot.guru, Tel. (623) 688-2705

AP) May Young: BG3@pobox.com

California

P) Debra Medley: goldroan@outlook.com

P) Jan Walsh: anewviewbyjanwalsh@gmail.com

P) Jason Blair: rjasonblair@gmail.com

P) Lalit Shravage: probgsolutions@gmail.com, Tel: 650-384-0706

P) Ling Chen, PhD: energy4wellness@gmail.com

P) Lisa Sullivan: lisa@csenergymedicine.com, www.csenergymedicine.com, Tel: 650-575-5038

AP) May Young: BG3@pobox.com

(P) Sharon Baldoni: sharonsbaldoni@gmail.com

P) Theodore Howard: BGhomesandgardens@gmail.com, Tel: 818-504-2506

P) Wayne Hoff: waynehoff@biospiritus.net

Colorado

AP) Edward Hurtado: ed81069@yahoo.com

AP) Laura Dombrower: laura.dombrower@gmail.com

AP) May Young: BG3@pobox.com

(AP) Randall Peterson: rpeterso150@gmail.com

P) Tim Lacey: tlacey4745@gmail.com, Tel. 303-862-1138

(P) Todd White: tkwhite111@hotmail.com, Tel. 513-403-6300

Connecticut

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Jean Chuang Menges, L.Ac.: contact@healfromcenter.com, www.HealFromCenter.com, Tel: 646-319-2959

Washington – D.C.

AP) Pablo Corchon: AlwaysClimbingUp@gmail.com, Tel. 703-828-4203

Florida

P) Debra Fraser: debralfraser@gmail.com, Tel. 480-843-5888

P) Michael Ramsey: mikeramsey@att.net, Tel. 216-389-1804

AP) Pablo Corchon: AlwaysClimbingUp@gmail.com, Tel. 703-828-4203

P) Robert Barnes: jrobertbm@gmail.com

(AP) Dr. Sharon Bock, AP: sharon.bock@gmail.com

P) Susannah Rehmann: srehmann@apex-orlando.net

P) Suzanne Albertson: suzannealbertson@yahoo.com, Tel. 828-989-4445

Illinois

P) Robert Warwick: fnixche@gmail.com

Maryland

AP) Pablo Corchon: AlwaysClimbingUp@gmail.com, Tel. 703-828-4203

AP) Rebecca Stearns: createhealthnow@yahoo.com, Tel. 310-213-2444

Nevada

P) Lisa Sullivan: lisa@csenergymedicine.com, www.csenergymedicine.com, Tel: 650-575-5038

AP) May Young: BG3@pobox.com

New Jersey

P) Jean Chuang Menges, L.Ac.: contact@healfromcenter.com, www.HealFromCenter.com, Tel: 646-319-2959

(P) Jean Kojak, ND: JKojakND@gmail.com, www.SiriusWellnessCenter.com

New Mexico

(P) Jean Chuang Menges, L.Ac.: contact@healfromcenter.com, www.HealFromCenter.com, Tel: 646-319-2959

New York

P) Alkmini Anastasiadou, MD: alkmini007@gmail.com, Tel. 212-717-8800

P) Dr. Christine Bruckner, FAIA: christinebruckner@me.com

P) Jean Chuang Menges, L.Ac.: Jean@BeBodhiinc.com, www.BeBodhiinc.com, Tel. 212-245-0336

P) Nancy E. Torres: nancyetorres26@gmail.com

AP) Songlinh Lu: songlinhlu@gmail.com

AP) Susan Lee: slee150@yahoo.com

North Carolina

P) Michael Young: myoung88@bellsouth.net (Re-certification in Progress)

AP) Pablo Corchon: AlwaysClimbingUp@gmail.com, Tel. 703-828-4203

P) Suzanne Albertson: suzannealbertson@yahoo.com, Tel. 828-989-4445

Ohio

(P) Jean Chuang Menges, L.Ac.: contact@healfromcenter.com, www.HealFromCenter.com, Tel: 646-319-2959

AP) Rhonda McKinley: mcvivo12@gmail.com, Tel. 740-816-7547

(AP) Richard Turner: richiturner@yahoo.com, Tel: 724-971-6768

Pennsylvania

P) Kat Baker: contact@SerenityThroughSound.com, www.SerenityThroughSound.com, Tel. (717) 516-1164

AP) Richard Turner: richiturner@yahoo.com, Tel: 724-971-6768

Tennessee

(AP) Charmaine Wilkins: cbwccn11@gmail.com

Texas

AP) Dr. Amy Marshall: amymarshall@icloud.com
(AP) Anastasia Talsma: anastasiatalsma@gmail.com, Tel: 817-714-1925
(AP) Charmaine Wilkins: cbwccn11@gmail.com
(P) Linda Holmquist: lindaholm@earthlink.com
(AP) Siggi Schoen: siggischoen@gmail.com, Tel: 832-689-8269

Vermont
(P) Susan Comen: s4roses@gmail.com

Virgina
(P) Jason Blair: rjasonblair@gmail.com
(AP) Pablo Corchon: , Tel. 703-828-4203, AlwaysClimbingUp@gmail.com

West Virginia
(AP) Richard Turner: richiturner@yahoo.com, Tel: 724-971-6768

Wisconsin
(AP) Ann Ralles: aralles@mwt.net

INTERNATIONAL

BioGeometry Canada: bgehs.info@biogeometry.com
Sayed I. Karim, MBA
Director, BioGeometry Environmental Home Solutions